Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Vandaag de dag is verzorgd en mooi eruitzien erg belangrijk. Voor wat van nature niet aanwezig is of niet op de manier zoals je het graag zou willen hebben, is tegenwoordig overal wel een oplossing. Permanente make-up is er hier één van. Hoe fantastisch zou het zijn als je wakker wordt met mooi gevormde, volle wenkbrauwen of eyeliner die je veel tijd in de ochtend bespaart en je ogen dag en nacht mooi accentueert?

  Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden verfraaid. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.
  Wenkbrauwen maken het gezicht. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen worden gecamoufleerd.
  Permanente make up is een comfort dat, als je het eenmaal hebt, je niet meer kunt missen!

  De behandeling
  De permanentemake-upbehandeling omvat meestal 2 of 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’, dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.
  Ongeveer een week na de eerste behandeling van de pigmentatie zal de kleur lichter worden.

  Hairstroke / microblading (wenkbrauwen)
  De hairstroketechniek geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk om een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van de nieuwste techniek: microblading. Het ziet er heel natuurlijk uit is niet te onderscheiden van echte haartjes. Bij deze techniek maak je als het ware krasjes in de huid met een ‘mesje’ (7 of 12 miniscule naaldjes op een rijtje die trapsgewijs staan), waarna het pigment in de huid achterblijft.

  Schaduw / poederlijn (wenkbrauwen)
  Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw. Vergelijkbaar met het resultaat wanneer je een wenkbrauwpotlood of poeder hebt aangebracht. Ook hierbij heb je zelf inspraak in de gewenste vorm, dikte en lengte.

  Eyeliner
  Een permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer je iedere dag gedefinieerde ogen wilt hebben. Er zijn vandaag de dag verschillende soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes kunnen worden ingezet voor een natuurlijk resultaat. Bespreek met de specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar wens is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply