Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Elke ochtend weer heb je te maken met dezelfde hectiek thuis. Je staat nog niet onder de douche of de kids stuiteren alweer door het huis. En terwijl jij je snel aankleedt, een staart in je haar doet en twee gelijke wenkbrauwen probeert te tekenen, haal je twee ruziënde kinderen uit elkaar, moet je op zoek naar de lievelingssokken van je dochter en wordt er van je verwacht dat je het ontbijt en de lunchtrommeltjes klaarmaakt. Pfff…

  Wanneer je dan eindelijk op je werk aangekomen bent en een blik in de spiegel werpt, zie je tot overmaat van ramp ook nog eens dat de regen je nauwkeurig ingekleurde wenkbrauwen over je wangen heeft verspreid. Wees eerlijk: wordt het niet hoog tijd voor permanente make-up? Je wint er ’s morgens tijd mee bij het ochtendritueel én je hebt altijd een verzorgde look.

  Niet van echt te onderscheiden
  Schoonheidsspecialiste Celine Stasse is gespecialiseerd in het werken met permanente make-up. Zij vertelt: ‘Met de nieuwste technieken zijn gepigmenteerde wenkbrauwen nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij de hairstroketechniek creëer ik wenkbrauwhaartjes voor een natuurlijke, vollere en driedimensionale uitstraling. De schaduwtechniek geeft de indruk van een met potlood ingekleurde wenkbrauw. Behalve de wenkbrauwen kunnen ook de eyeliner en de lippen gepigmenteerd worden.’

  Veilige pigmenten
  Celine gebruikt bij het aanbrengen van permanente make-up pigmenten van Swiss Color, een Zwitsers merk dat bekendstaat om de hoge kwaliteit. De gepatenteerde pigmenten zijn vrij van ijzeroxide, waarmee voorkomen wordt dat gepigmenteerde wenkbrauwen na verloop van tijd rood worden. De pigmenten van Swiss Color zijn veilig, gemakkelijk aan te brengen en verkleuren niet.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Over Beauty Boutique Celine
  Beauty Boutique Celine is een salon waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, nagelverzorging, pedicurebehandelingen, harsen en massages. Eigenaresse Celine Stasse is, naast schoonheidsspecialiste, ook kapster, en je kunt bij haar dan ook terecht voor een mooie coupe en bruidsstyling. Celine werkt in haar salon onder andere met producten van Malu Wilz, een Duitse cosmeticafabrikant die make-up en kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten biedt voor elk huidtype.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply