Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Permanente make-up is niet meer weg te denken als make-uptechniek voor de moderne vrouw. Permanente make up dient om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren; niet om te camoufleren. Bij het aanbrengen van permanente make-up moet altijd een natuurlijk resultaat voor ogen staan.

  Met permanente make-up zie je er op elk moment van de dag verzorgd uit. Nooit meer bijwerken met een potlood, nooit meer uitgelopen make-up. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna, tijdens het sporten, of je nu lacht of huilt van geluk: jouw make-up blijft perfect. Het is de ideale oplossing voor dames met weinig tijd, die er op elk moment van de dag verzorgd willen uitzien. Denk aan de werkende vrouw, de actieve sportende vrouw en moeders; kortom: elke moderne vrouw. Permanente make-up kan je ook een jeugdigere uitstraling geven.

  De cosmetische toepassingen zijn:
  – Wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn heel belangrijk in het gezicht. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Een natuurlijk liftend effect kan met een kleine correctie verkregen worden. Zelf als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt vanwege ziekte (alopecia of bestraling), kan op een discrete manier met permanente make-up, haartje voor haartje jouw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Je specialiste, Wendy Oehlers, maakt geen gekleurde blokken, maar creëert mooie, natuurlijke wenkbrauwen. Nieuw is de spectaculaire 3D-hairstroketechniek, die zowel met de naald als met de feathertechniek kan worden opgebracht.
  – Ogen: eyeliners, onder en boven, wimpersimulatie of ­Arabische eyeliner. Permanente make-up laat je ogen altijd spreken. Om het nog mooier te maken, kan er eventueel een highlighter of contrasterende oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendraagsters is permanente make-up een uitkomst!
  – Lippen: lipliner en full-lips. Onze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. Je moet niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. De mond kan ­nagenoeg onzichtbaar haar jeugdigheid terugkrijgen door het inkleuren van de lippen.

  Werkwijze
  Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Door het gebruik van een microchip in het digitale apparaat kan heel precies gewerkt worden. Anders dan bij een tatoeage, die levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter, zodat nieuwe trends gevolgd kunnen worden en het ook mogelijk is bij bijzondere gelegenheden over de pigmentatie heen make-up op te brengen.

  Ook voor mannen is permanente make-up een ­oplossing voor het vormgeven van de wenkbrauwen, ­wimpersimulatie en het camoufleren van kaalheid.
  Je kunt bij The Visible Difference ook terecht voor ­medische pigmentatie: camouflage en inkleuren van vitiligo, littekens, tepelhofcorrectie en schisis.
  Wendy Oehlers is een gecertificeerde permanentmake-up­specialiste, die werkt volgens de modernste technieken met GGD-goedgekeurde materialen en pigmenten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Mar op juni 14, 2017, 2:41 pm

  M,

  wat is de prijs van wenkbrauwen, permanent?

  vr.groet,
  margreet

  Beantwoorden →