Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Bij Yvette Bisschop kun je terecht voor het professioneel laten aanbrengen van zowel cosmetische als medische permanente make-up. Permanente manicure behoort ook tot de mogelijkheden. Het is de passie van Yvette om je er ieder dag mooi en verzorgd te laten uitzien!
  Behandelmogelijkheden van permanente make-up: wenkbrauwen, eyeliner, lippen, schisis, tepel- en tepel­hofreconstructie, alopecia areata, vitiligo, littekens (haartrans­plantatie, facelift, acne en automutilatie).

  Wenkbrauwen
  De uitstraling van je gezicht wordt voor een groot deel bepaald door je wenkbrauwen. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen kunnen met permanente make-up aangevuld worden. Ook bij het totaal ontbreken van eigen haartjes kan een prachtig resultaat behaald worden. Er wordt gekeken naar vorm en kleur, passend bij je gezicht. Made by Yvette is gespecialiseerd in de 3D-hairstroke­techniek. Een schaduwwenkbrauw is vergelijkbaar met een wenkbrauw die je met een wenkbrauwpotlood of met poeder hebt aangebracht; prachtig bij de oudere huid!

  Eyeliner
  Eyeliners laten de ogen spreken. Of je nu kiest voor een subtiele rand tussen de wimperhaartjes of liever een iets bredere lijn: er is veel mogelijk.
  – Infralash is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, dat niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken, maar lijkt niet op make-up. Hierdoor is een infralash ook heel geschikt voor mannen.
  – Graficliner is een volle eyeliner die mag opvallen; ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.
  – Smudgy eyeliner is een uitgeschaduwde eyeliner, ­bestaande uit twee of drie kleuren, oplopend van donker naar licht. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid.

  Lippen
  Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. De doorbloeding wordt minder, waardoor er een onregelmatige liplijn ontstaat. Een liplijn voorziet de mond (weer) van duidelijke contouren en kan kleine oneffenheden corrigeren. De kleur kan dichtbij jouw eigen lipkleur gekozen worden, of je kiest voor een kleur die meer aanwezig is.
  – Met LipShadow wordt bij de lippen eerst een liplijn ­aangebracht, en vervolgens wordt met een schaduw­techniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de ­contourlijn gecorrigeerd worden.
  – Bij full-lips, het volledig inkleuren van de lippen, wordt ook eerst de liplijn aangebracht, waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd. Schisis wordt bij voorkeur gecamoufleerd met een full-lips-behandeling.

  Medische pigmentatie
  Onder ‘medische pigmentatie’ verstaan we het inbrengen van pigmenten in de huid, met als doel iets te camoufleren. Je kunt denken aan het camoufleren van littekens, tepel- en tepelhofpigmentatie, schisis- en vitiligo-camouflage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply