Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Snel klaar in de morgen, geen gehannes voor de spiegel, geen allergische reacties op make-up, geen druipende eyeliner na een regenbui. Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up. En dat is niet verwonderlijk. Met permanente make-up zie je er altijd goed en verzorgd uit. Kies je hiervoor, dan wil je dat het goed gebeurt! Je wilt dat er tijd voor je genomen wordt en dat het eindresultaat goed bij je past. Wil je er dus goed uitzien, op elk moment van de dag? Dan is het aanbrengen van permanente make-up dé oplossing!

  Conny Leeuwenhage is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en de eerste geregistreerde permanentemake-upspecialiste bij de GGD in de Hoeksche Waard. Haar passie en ervaring voor permanente make-up sinds 1995 zorgen ervoor dat zij dagelijks in haar huidinstituut Body Essentials met de specialisatie PMU bezig is. In december examineerde de NSPG haar werk en gaf die haar de A-status voor haar werk. De organisatie controleert jaarlijks op kennis en technieken van het vak permanente make-up. De verkregen A-Status is vergelijkbaar met een soort ‘Michelinster’. Alle masterclasses werden door Conny behaald, zowel voor cosmetische als medische onderdelen, met een 8,5 als cijfer. Aan stoppen met bijleren wordt niet gedacht. Telkens veranderen de technieken, waardoor het resultaat steeds mooier wordt. Permanente make-up biedt ook hulp aan de medische kant van het vak. Hierbij moet je denken aan de littekens van een hazenlip of bijvoorbeeld een ongeval. Na een borstoperatie is er de mogelijkheid om een tepelhofreconstructie te plaatsen. Ook alopeciapatiënten kunnen bij Body Essentials terecht.

  Mooi eindresultaat
  Bij Body Essentials nemen we de tijd voor je. Dit is belangrijk! Het valt en staat met een mooi eindresultaat. In een intakegesprek kijken we samen naar de vorm en kleur, tekenen we voor en worden er foto’s genomen. Er wordt uiteindelijk pas gepigmenteerd wanneer we er samen uit zijn. Na een verdovende crème wordt door middel van een aantal kleine naaldjes een huidvriendelijk kleurpigment voorzichtig onder het huidoppervlak geplaatst. Het pigment blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar in de huid aanwezig en soms nog langer.
  Na circa één maand kom je voor een controleafspraak. Samen kijken we dan naar eventuele oneffenheden en passen we deze zo nodig aan. Daarna volgt de laatste finishing touch als dit nodig is.

  In goede handen!
  Nieuw zijn de LED-lichtbehandelingen en cryotherapie voor optimalisering van de huid en het inbrengen van werkstoffen. Naast behandelingen als microdermabrasie, ­microneedling en zuurstoftherapie behoren ook het verwijderen van acne, couperose, steelwratjes en pigmentvlekken tot het programma. Je bent bij Body Essentials in goede handen!

  Wil je zien of permanente make-up jou staat? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, of kijk voor meer informatie op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply