Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Sharon Beautycare werkt met mooie, natuurlijke kleurpigmenten, die wordt afgestemd op de wens van de klant en na deskundig advies. Er zijn heel veel mogelijkheden om iedere wenkbrauw weer mooi te maken.
  Permanente make-up is ideaal tijdens het sporten, onder de douche, in het zwembad of de sauna. Onder alle omstandigheden blijft de permanente make-up zitten.
  Tijdens de behandeling wordt er een veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. De permanente make-up wordt langzaam lichter ten opzichte van een tatoeage. Afhankelijk van de toegepaste techniek van de permanente make-up blijft de pigmentatie 1 tot 2 jaar mooi. Om de permanente make-up mooi te houden, kan die 1 keer per jaar bijgewerkt worden tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

  3D-hairstroke techniek
  Sharon Beautycare in Almere staat bekend om de deskundigheid van het zetten van permanente make-up. Je kunt er ook terecht voor de allernieuwste 3D-hairstroke techniek. Deze techniek, ook wel ‘haartjes techniek’ genoemd, is een echte aanrader. Het is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up om de meest natuurlijke wenkbrauwen te creëren. De aangebrachte fijne lijntjes met de 3D-hairstroke techniek zijn nét echte haartjes en niet van echt te onderscheiden. Het maakt niet uit of je zelf nog eigen haartjes hebt of helemaal niks meer: het resultaat is in beide gevallen fantastisch mooi!

  Sharon Beautycare is in het bezit van alle benodigde diploma’s en is ook GGD-gecertificeerd.
  Tarieven

  – wenkbrauwen 3D-hairstroke techniek: € 250,-
  – wenkbrauwen inkleuren: € 250,-
  – eyeliner onder of boven: € 175,-
  – eyeliner onder en boven: € 275,-
  inclusief nabehandeling binnen 6 weken

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply