Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de ­spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, ­sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.
  Met de hairstroketechniek voor de wenkbrauwen lijkt het of er echte haartjes gecreëerd worden, wat een zeer natuurlijk en mooi effect geeft. Ook een subtiele lipliner, full lips of eyeliners zijn perfect voor een fris en verzorgd uiterlijk. Mooi By Stef wordt gerund door de in Almelo geboren en getogen Stefanie Kondziolka. Al ruim 5 jaar kun je hier terecht voor alle behandelingen op het gebied van permanente make-up (PMU). Kwaliteit is erg belangrijk; daarom volgt Stefanie regelmatig een masterclass of training. Stefanie is ook actief als examinatrice voor de NSGP (keurmerk PMU), waar zij zelf uiteraard ook lid van is. Bij Mooi By Stef is het altijd mogelijk om vrijblijvend een gratis afspraak te maken voor meer informatie en het voortekenen van bijvoorbeeld de wenkbrauwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply