Rate this post
 • Mooi nazomeren!
  Rate this post

  Je hebt ongetwijfeld heerlijk van de zon genoten en energie opgedaan voor de weer actievere maanden in het najaar. Je mooie bruine kleurtje gaat langzaam wat vervagen en in sommige gevallen wordt het wat vlekkerig op je huid. Het najaar is verder dé tijd om je te beraden over wat jij voor je huid kunt doen. Behalve het sterk maken van je huid tegen de komende kou is het ook leuk om te weten hoe jij je huid zo vitaal mogelijk kunt krijgen en houden.

  Weer een stralende huid
  Een goede peeling en de juiste producten kunnen je kleur weer mooi maken, en een nú opeens storend pigmentvlekje kan Josephine van More Wellness & Beauty voor je verwijderen. Veel voorkomende pigmentvlekken zijn: sproeten, ouderdomsvlekken, zonnevlekken of het zwangerschapsmasker. De meeste pigmentvlekken zijn goedaardige vlekken, maar ze kunnen cosmetisch storend zijn en daarom ben je ze liever kwijt dan rijk.

  Goed advies
  More Wellness & Beauty helpt je graag bij het maken van je keuzes om met een vitale huid het najaar in te gaan. Met verschillende soorten behandelingen is er voor ieders wens een goed advies. Mail of bel voor een adviesgesprek of boek een heerlijke najaars-lifting, die onder andere je huidbeeld verfijnt en rimpels en oneffenheden vermindert. Je bent welkom!

  3 tips: huidverzorging in het najaar

  1. Wissel je dagcrème af
  In de herfst is je huid toe aan wat extra voedende verzorging. In de herfst heeft je huid toch net even wat extra’s nodig. In de zomer is het belangrijk dat je gezichtsverzorging een UV-filter heeft, maar in de winter is het van belang dat de crème extra voeding biedt. Bovendien is afwisseling goed voor je huid, kies daarom in de herfst voor een extra voedende dagcrème.

  2. Bodybutter
  De rest van het lichaam wil graag extra verzorgd worden in het najaar. Last van droge benen? Smeer je lichaam sowieso in na iedere douchebeurt met een fijne voedende bodybutter.

  3. Scrub!
  Ook in de herfst is het niet verkeerd om één keer in de week je huid te voorzien van een fijne scrubbeurt. Als je scrubt, vernieuwen je huidcellen, en stimuleer je ook het herstelproces van je huid.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty terecht voor:
  • Zuurstof OxSynergie
  • Pigmentvlekverwijdering
  • Meso | Skin Therapy
  • Permanent ontharen
  • Tatoeageverwijdering
  • Visagie & nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply