Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Mooi om mensen te zien groeien’

  Natuurlijk wil je gelukkig zijn. Maar het kan zijn dat iets je in de weg staat om dat te bereiken. Je hebt bijvoorbeeld relatieproblemen of bent ongelukkig in je werk. Dan kan het helpen om een professional naar jouw situatie te laten kijken en je op weg te helpen!

  Angela Disselen: ‘Ik heb zelf ooit hulp ingeschakeld toen ik op een dieptepunt in mijn leven was na mijn scheiding. De coaching heeft mij geholpen om van de pijn af te komen en weer in mijn kracht te komen. Ik vond dat zó’n geweldige ervaring, dat ik anderen er ook mee wilde helpen. Toen heb ik opleidingen gevolgd tot spiritueel coach en counsellor. Nu ben ik zo’n beetje een ‘allround hulpverlener’ en ervaringsdeskundig rond relatieproblemen, maar met een gedegen achtergrond als coach.’

  Relatieproblemen
  ‘Veel vrouwen die ik in mijn praktijk zie, komen met een probleem op het liefdesvlak. Ze hebben relatieproblemen of zijn single en vragen zich af waar het nou aan ligt dat ze maar niet de juiste partner kunnen vinden. Maar ik zie ook mensen die meer aan het óverleven dan aan het leven zijn. Mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met een burn-out. Die kan ik dan helpen rond assertiviteit en het beter aangeven van grenzen. En er zijn mensen die bij mij komen voor een reading, waarbij ik dan pijnpunten vind, waarna ik ze kan coachen naar een gelukkiger leven.’

  Nieuwe inzichten
  In het algemeen vragen mensen mij waar ze nu staan en welke volgende stappen ze kunnen zetten om hun doel te bereiken. Dat maak ik vervolgens helder voor ze en begeleid ze om datgene te bereiken wat zij willen bereiken. Daarvoor houd ik hen een spiegel voor, en dan blijkt vaak dat ze aan veel aspecten niet gedacht hadden. Ik vind het dan mooi om ze nieuwe inzichten te geven en te zien groeien in hun bewustzijn: ‘Eindelijk vallen de puzzelstukjes op hun plek!’ Natuurlijk moeten ze het uiteindelijk zélf doen, maar ik geef allerlei tools om ze beter in hun vel te laten zitten. Ik weet hoe zwaar het leven soms kan zijn, maar iedere dag heb je een keuze om te besluiten het anders te doen. En als je dan weet wat je moet doen, kan het leven weer leuker zijn!

  Angela helpt, vanuit haar mediumschap, ook mensen met bijvoorbeeld angsten of blokkades. Ze kijkt dan naar de rode draad in iemands leven, eventueel ook vanuit vorige levens, en kan nuttige adviezen geven. Verder geeft ze cursussen en workshops voor wie geïnteresseerd is in zijn of haar persoonlijke of spirituele ontwikkeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply