Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi op elk moment van de dag!
  Rate this post

  Permanente make-up is dé manier om je wenk­brauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood en perfect onder alle omstandigheden. In het ­zwembad, in de sauna, of je nu lacht of huilt van geluk: je ­make-up blijft altijd perfect. Permanent mooi ­gedurende twee tot vijf jaar, en vaak zelfs langer.

  Snel de deur uit ’s ochtends, geen gehannes voor de spiegel, geen allergische reacties op make-up, geen uitgelopen eyeliner na een regenbui. Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up, en dat is niet verwonderlijk. Met permanente make-up zie je er altijd goed en verzorgd uit. Ideaal bij het sporten of zwemmen, in de sauna, voor ­brildragenden en voor mensen met gevoelige ogen die slecht tegen cosmetica kunnen. Wil je er dus goed uitzien, op elk moment van de dag? Dan is permanente make-up de oplossing.

  Hoe werkt het?
  Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. De methode die wij hanteren zorgt ervoor dat er uitermate nauwkeurig gewerkt kan worden. Tevens zijn de pigmenten kleurvast en worden die na verloop van tijd niet rood of blauw.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Zelfs mensen die helemaal geen wenkbrauwen meer hebben, kunnen met permanente make-up blijvend geholpen worden.
  – Ogen. Een permanente eyeliner geeft je de hele dag door sprekende ogen. Ideaal bij gemakkelijk tranende ogen.
  – Lippen. Loopt je lipstick gemakkelijk uit, of worden je lippen lichter van kleur? Een lipliner, schaduw of full-lips met permanente make-up biedt jou de oplossing
  – Littekens. Ooit gevallen op je knie, of heb je op een andere plek zichtbare littekens? Met permanente make-up worden ze minder opvallend.

  Neem gerust contact op met Schoonheidsinstituut Ankie Willems. Kijk ook eens op de website, waar je kunt lezen over de diverse behandelingen. Je bent welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply