Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Ogen en wenkbrauwen zijn echt het visitekaartje van je gezicht. Om deze altijd perfect te hebben, zonder al te veel omkijken, is permanente make-up een uitkomst. Tegenwoordig kan er erg veel, zoals 3D-hairstrokes voor een perfecte en natuurlijke wenkbrauw. Een techniek waar haartje voor haartje gecreëerd wordt, stijlvol en subtiel, voor pure browpower.

  Bij Huid- en Lifestylecenter Beauty All-in by Desiree ben je in goede handen als het gaat om het styleren van je wenkbrauwen. Met behulp van 3D-hairstrokes, een semi-permanente make-up, maar dan anders. Deze techniek maakt van jouw wenkbrauwen een echte eyecatcher.

  Wenkbrauwen die steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geplukt of gewoon een stukje missen. Met de unieke haartjesmethode – waarbij een speciaal mesje of een heel dun naaldje gebruikt wordt – worden het weer prachtig volle natuurlijke wenkbrauwen. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat je je wenkbrauwen net even wat voller, langer of iets breder wilt. Desiree brengt, met haar deskundigheid en passie voor beauty, de wenkbrauwen weer in de juiste vorm.

  De behandeling
  De eerste behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur, ­inclusief intake, waarin de mogelijkheden worden besproken. Daarna worden je wenkbrauwen in de mooist mogelijke vorm getekend. Een precies werkje, waarbij je gezichtsvorm en wensen een rol spelen. Pas als je helemaal tevreden bent, gaat het echte werk beginnen: het pigmenteren, in een kleur die bij jouw huid past en met de techniek die jij wenst. Over het algemeen is dat tegenwoordig de haartjesmethode, waarbij één voor één de hairstrokes worden aangebracht met een mesje of dun naaldje en speciale pigmenten voor de hairstroketechniek. Na de behandeling dien je je wenkbrauwen vijf dagen droog te houden. Plan je afspraak dus niet nét voor een belangrijke gebeurtenis of een vakantie. Binnen 2 maanden vindt de nabehandeling plaats: plekjes waar de kleur minder goed heeft gepakt, worden bijgewerkt, en eventueel kunnen de wenkbrauwen nog iets donkerder worden gemaakt. Kortom: om perfectie na te streven zijn ze niet na één maar na twee behandelingen klaar voor gemiddeld één tot twee jaar. Dan ben je toe aan een opfrisbehandeling.

  Het plaatsen van eyeliners
  Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden ­veranderd en, uiteraard, verfraaid. De eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Zo geeft het een natuurlijk en volle oogopslag. Op deze manier kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.

  Is de behandeling pijnlijk?
  Nee. Het aanbrengen van permanente make-up is niet gevoelloos, maar het wordt over het algemeen niet als heel pijnlijk ervaren.

  Beauty All-in is in het bezit is van een vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply