Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi tijdens én na je zwangerschap
  Rate this post

  Tijdens en na de zwangerschap gebeurt er veel met en in je lichaam. Dat merk je niet alleen fysiek omdat er een kindje groeit in je buik en je lichaam daarom verandert, maar ook mentaal doet het wat met je. Hormonen gieren door je lijf en dat is soms behoorlijk afzien. Zowel fysiek als mentaal komt er dus behoorlijk wat op je af.

  Daarom is het ook zo fijn om af en toe even alles te vergeten en heerlijk te ontspannen. Vooral wanneer je buik begint te groeien en het bewegen lastiger gaat. Je wordt zwaarder en dat kan klachten geven aan je bekken en je rug. Bandenpijn, zuurbranden en steeds krachtiger duwende voetjes en handjes die je van binnen soms een beurs gevoel geven. Natuurlijk is dat het allemaal waard, vooral als je je kindje straks in je armen mag houden, maar soms, en vooral op het laatst, is zwanger zijn niet altijd een ‘roze wolk’.

  Mother to be
  ‘Speciaal daarvoor hebben we de ‘Mother to be-massage’. Een heerlijk zwangerschapsritueel waaraan je je lekker kunt overgeven’, legt Mariëtte Hertogs uit. ‘In de tweede helft van je zwangerschap kun je meestal niet meer op je buik liggen, en daarom geven we deze massage terwijl je op je zij ligt. Het zwangerschapsritueel bestaat uit een ontspannende aromamassage en een verstevigende, huidverzorgende aromapakking en een hoofdhuidmassage. Wanneer je geen pakking wilt, kun je ook voor een scrub kiezen. Af en toe heb je het gewoon nodig om even verwend te worden.’

  Zwangerschapsmasker
  Vrouwen kunnen tijdens en na hun zwangerschap soms last krijgen van ‘melasma’. ‘Dit wordt ook wel een zwangerschapsmasker genoemd’, weet Mariëtte. ‘Onder invloed van zonlicht en hormonale veranderingen kunnen grillige donkerbruine vlekken in je gezicht ontstaan. Deze pigmentstoornis zie je vooral op de wangen, de neusbrug, het voorhoofd en de bovenlip. Alhoewel het op zich geen kwaad kan, ervaren veel vrouwen dit echter wel als storend en willen ze er graag vanaf. Sinds kort hebben we daar nu ook een heel mooie behandeling voor. Met Doctor Babor Brightening Intense behalen we prachtige resultaten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin best sceptisch was, maar ik ben inmiddels helemaal overtuigd. Eén van mijn collega’s heeft ermee gewerkt. Zij had behoorlijk last van een zwangerschapsmasker, maar na de ampulbehandeling die vier weken duurt, zie je een duidelijk verschil. Het werkt écht!’

  Korting
  Heb jij ook een zwangerschapsmasker? Wanneer je nú de Doctor Babor behandeling in kuurverband boekt, krijg je een startersset ter waarde van € 35,- cadeau!

  Je kunt bij Let’z Beauty & Care Amstelveen onder andere ook terecht voor:
  – schoonheidsbehandeling
  – lichaamsbehandeling
  – massage
  – pedicure
  – gel-/ powergelnagels en gelcolor bij O.P.I
  – microdermabrasie
  – fruitzuurpeeling
  – Beauty Angel
  – bindweefselmassage
  – Babor Tech SkinFuser (vanaf september 2020)
  – microneedling

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply