Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooi uiterlijk is geen toeval!
  Rate this post

  Als je niet van naalden houdt, dan ben je zeker niet de enige. De meeste ­mensen staan niet te trappelen om een injectie te krijgen. En al helemaal niet in een ­gevoelig en kwetsbaar lichaamsdeel als het gezicht. Toch zou je wel eens iets aan de rimpeltjes in je gezicht willen doen.

  Goed nieuws! Naalden zijn allang niet meer nodig bij ­huidbehandelingen. Tegenwoordig kun je met uiterst vriendelijke behandelingen tóch een betere huid krijgen. Een mooi voorbeeld hiervan is mesotherapie door middel van porotatie. Deze opent transportkanaaltjes in dieper gelegen huidlagen. Eén van de voordelen van deze therapie is dat de huid niet beschadigd raakt terwijl hoogwaardige werkzame stoffen de huid ‘ingesluisd’ worden. De lichaamseigen stoffen hyaluronzuur, aminozuren, antioxidanten, vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat de stofwisselingsprocessen in de huid enorm verbeteren. En dat zorgt er weer voor dat je rimpels verminderen en je er ontspannen uitziet. Bovendien gaat je huid hierdoor hard aan de slag om de stoffen zelf nog eens extra aan te maken. Win-winsituatie!

  Helende puntjes
  Een andere effectieve en sterk huidverbeterende aanpak is de XO Cell Plasmabehandeling. Tijdens de behandeling glijdt het apparaat over de huid. De plasmabundel dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies gericht worden op de ‘probleemgebieden’. De speciale techniek gaat 3 mm de huid in en zorgt daar voor veranderingen in rimpels, lijntjes, littekens, pigmentatie, rosacea en onzuiverheden. De behandeling is veilig en kan gecontroleerd worden uitgevoerd op de plek waar de huid is verslapt of waar rimpels het meest onwenselijk zijn.

  ‘Het geld meer dan waard’
  Ik heb best wel last van rimpels, en zeker als ik moe ben, zijn die goed te zien. Josephine van More Wellness & Beauty, waar ik al jaren klant ben, stelde me voor om de plasmabehandeling eens te proberen. Ik heb nu twee behandelingen gehad, en ik ben er ontzettend tevreden over! Mijn huid ziet er echt beter uit: die is voller, de rimpels zijn minder diep, vooral bij m’n bovenlip, en ook mijn oogopslag is mooier geworden. Mensen in mijn omgeving zien ook het verschil en zeggen ‘Wat zie je er goed uit!’ Het is verder een aan­gename behandeling. Je voelt wel wat, maar het doet geen pijn. Het is het geld meer dan waard! De samenwerking met Josephine is ook prettig. Ik krijg goede adviezen en merk dat ze veel kennis heeft op huidgebied. Ik moet nog één behandeling, maar weet nu al dat ik daarna nog geregeld naar de salon terugga voor deze behandeling!
  – Anne-Marie (61) uit Voorburg

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply