Rate this post
 • Mooi van buiten én van binnen
  Rate this post

  Als gevolg van de gure wind buiten en de verwarmde lucht binnen, ziet je haar er in de winter vaak dof en piekerig uit. Het is statisch en breekt snel af. Nu kun je daar met de juiste haarmaskers het nodige aan doen, maar toch krijg je daar die natuurlijke en gezonde lokken niet helemaal mee terug.

  Gezond haar begint namelijk van binnenuit. ‘En daar hebben wij nu sinds kort een heel mooi product voor’, vertelt Susan Dijkhuis van Beauty Lounge Susan enthousiast. ‘Hair Cair Supp24 geeft je haargroei en de conditie van je haar een enorme boost. Maar daarnaast zuivert het ook nog eens je huid en helpt het bij de verzorging van binnenuit, én is het, door de aanvulling met de juiste vitamines en mineralen, goed voor je energieniveau en je immuunsysteem. Het zorgt dus niet alleen voor gezonde lokken, maar ondersteunt ook nog eens je algehele gezondheid!’

  Suikervrij en vegan
  ‘Hair Cair Supp24 is suikervrij en vegan. Het advies is om eerst een kuur te volgen van één shot per dag en daarna kun je het eventueel afbouwen naar om de dag. Omdat het een vloeibaar product betreft, worden alle ingrediënten veel sneller in je lichaam opgenomen dan wanneer je supplementen in pil- of poedervorm gebruikt. En het smaakt nog eens lekker ook!’

  Brows & lashes
  Met die mooie basis voor gezonde lange lokken en een stralende huid ben jij klaar voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Wil je nog een beetje extra shinen? Maak dan een blikvanger van je ogen door je wimpers en wenkbrauwen te laten verven en/of je wenkbrauwen in de juiste vorm te laten stylen. Maak snel een afspraak en profiteer van een mooie aanbieding: als je je wimpers en wenkbrauwen laat verven, krijg je 10% korting op de lashlift, browlift en hennabrows waarvan de behandeling door een stagiaire wordt uitgevoerd! Deze aanbieding is geldig tot 31 januari 2023.

  Over Susan
  Al tien jaar runt Susan Dijkhuis haar eigen bedrijf. Na 4 jaar les te hebben gegeven op Noorderpoort, kreeg ze de kans om de salon van een oud-stagiaire over te nemen: het begin van Beauty Lounge Susan. Ze is een echte huid-nerd en verdiept zich graag in ingrediënten en hun werking op de huid. In haar salon is Susan helemaal op haar plek en ze krijgt de meeste energie van mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Met haar behandelingen kan Susan jou laten stralen!

  Naast verschillende huidbehandelingen kun je bij Susan ook terecht voor:
  – Permanente make-up
  – Huidverbeterende Dermalogicabehandelingen
  – Microdermabrasiebehandelingen
  – Harsen & waxen
  – Manicure & cosmetische voetverzorging
  – Lichaamsbehandelingen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply