Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie babykamer: een zorg minder
  Rate this post

  Toen ik het thema ‘stralend gezond’ van dit nummer van het ForYou Magazine hoorde, heb ik even moeten nadenken over hoe ik dat kan relateren aan het stylen van een interieur. 

  Al gauw kwam in mij op dat ik een stralend, gezonde, zwangere vrouw voor me zie als ik denk aan het thema van dit nummer. De gelukzalige blik verraadt al in een vroeg stadium dat zij iets weet wat voor een ander nog verborgen is. Helaas is het niet voor iedereen negen maanden rozengeur en maneschijn. De eerste drie maanden ben je misschien erg moe, heb je last van ochtendmisselijkheid en zijn dingen al snel te veel. Als het goed is, wordt het daarna beter en heb je die heerlijke, gezonde gloed over je. Je stráált!

  Helaas, in enkele gevallen knap je helemaal niet op en ontstaan er allerlei ongemakken door de veranderende hormoonspiegel.

  Het kan voorkomen dat je tijdens je gehele zwangerschap last hebt van ochtendmisselijkheid, hoge bloeddruk, ijzertekort of bekkeninstabiliteit enzovoort. Je voelt je allesbehalve stralend gezond. En dan moet er nog een schattig babykamertje ingericht worden. Het inrichten van het kamertje zou je natuurlijk wel willen, maar al die babywinkels bezoeken: het ontbreekt je aan energie. En soms lukt het gewoon helemaal niet omdat je in het ziekenhuis opgenomen moet worden.

  Aankleden en stylen
  Belangrijk is om je op zo’n moment te focussen op je eigen gezondheid en die van je baby’tje. De babykamer, daar kan ik je bij helpen. Zowel bij het uitzoeken van de inrichting als de kleurstellingen en het leuk aankleden en stylen. Ik houd natuurlijk rekening met jouw wensen en betrek je waar je wenst en waar mogelijk bij de keuzes die ik zal maken, zodat je er toch actief bij betrokken bent. Jij je kunt dan focussen op stralen en gezond zijn, zodat er weer een nieuw wonder in alle rust geboren kan worden.

  Advies
  Er zijn natuurlijk meerdere redenen op te noemen waarvoor je mijn advies kunt inschakelen. Bijvoorbeeld omdat je een drukke baan hebt, zo lang mogelijk wilt doorwerken tijdens je zwangerschap, veel weg bent voor je werk en dan de weekenden en avonden hard nodig hebt om bij te tanken voor de volgende week. Maar natuurlijk ook wanneer je niet precies weet wat je echt mooi maar ook praktisch vindt. Ook dan kan ik je helpen bij het maken van de juiste keuzes en adviseren bij een passende inrichting.

  Je daar allemaal geen zorgen over hoeven maken,
  zorgt ervoor dat jij kunt stralen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply