Rate this post
 • Mooie badmode voor deze zomer!
  Rate this post

  De lente-/ zomercollectie is de moeite waard om van dichtbij te bekijken. Geïnspireerd door frisse kleuren en hedendaagse styling zullen onze oog­verblindende lingerie en badmode je dit seizoen laten schitteren.

  De Magneet Bodyfashion verkoopt lingerie, foundation, nachtmode, badmode, homewear, shapewear en been­mode. Ons assortiment is voor vrouwen en mannen.
  We hebben heel veel verschillende maten, van klein tot groot.

  Badmode: duik in onze collectie
  Onze stijlvolle badmode is veelzijdig voor aan het zwembad, aan het strand en tijdens het zonnebaden. Voor de zonaanbidders onder ons hebben wij prachtige bikini’s.
  Hou je wel van de zon, maar ben je meer een badpakdraagster? Ook voor jou hebben we moderne collectie in huis tot en met een J-cup.

  Protheselingerie en -badmode
  We zijn een SEMH-gecertificeerde leverancier van borstprotheses, protheselingerie en prothesebadmode, en je wordt geholpen door gediplomeerde mammacare-specialistes. Wij werken met diverse leveranciers van borstprotheses (Amoena, Anita, Basko, Silima). Vrouwen die op zoek zijn naar prothesebadmode of een zwemprothese, kunnen ook bij ons terecht. Wij verkopen badmode van Prima Donna, Chantelle, Cyell, Anita, Sunflair en Amoena.Wil je een afspraak maken voor een prothese? Bel dan 070-3254389.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply