Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie borsten voor je hele leven
  Rate this post

  Jij droomt ervan om een voluptueuze boezem te hebben. Of je zou willen dat je borsten net zo stevig waren als járen terug. Wist je dat je tegenwoordig met een borstvergroting prachtige én natuurlijke resultaten kunt bereiken? Lees hier alles wat je moet weten!

  Mooie borsten: een essentieel onderdeel van je vrouwelijkheid. De vorm van je borsten wordt vooral bepaald door hoe elastisch je huid is en hoe de verhouding is tussen vetweefsel en klierweefsel. Op jonge leeftijd bestaan je borsten vooral uit klierweefsel, waardoor ze stevig zijn. Maar naarmate je ouder wordt, maakt het klierweefsel geleidelijk plaats voor vetweefsel. Het vetweefsel is zacht. Door de zwaartekracht en doordat je huid haar elasticiteit kwijtraakt, kunnen je borsten gaan hangen. Daarnaast hebben zwangerschap en gewichtsverlies effect op de vorm van je borsten. Aangezien borsten géén spierweefsel bevatten, heeft het doen van oefeningen dus geen effect. Met een borstvergroting is het wél mogelijk om de vorm en de grootte aan te passen. De ingreep is bij uitstek ideaal als je altijd al kleine borsten hebt gehad of als je door zwangerschap of veel afvallen minder stevige of kleinere borsten hebt gekregen.

  Het eerste gesprek
  Het kiezen voor een borstvergroting is een persoonlijke aangelegenheid. Tijdens het eerste consult ga je met de plastisch chirurg in gesprek. Je bespreekt je wensen over de grootte en de vorm van je borsten. Ook zal de chirurg informeren naar je medische achtergrond. Het resultaat van de operatie is goed te voorspellen. Toch is het belangrijk om je goed te laten informeren en om eerlijk te zijn over je wensen. Zo kan namelijk bepaald worden of het resultaat daadwerkelijk zal zijn zoals jij dat voor ogen hebt. Tijdens het consult zal worden gelet op de huidige vorm van je borsten, eventuele asymmetrie, de elasticiteit  van je huid en de plaats van de tepels en tepelhof. Samen met de chirurg bepaal je welke implantaten worden geplaatst: ronde of druppelvormige implantaten. De chirurg zal je laten zien waar de littekens komen. Ook zal je informatie krijgen over de risico’s van de operatie en over de eventuele complicaties. De plastisch chirurg zorgt er dus voor dat je zo volledig mogelijk bent ingelicht. Zo kun je een goede beslissing nemen en kun je rekenen op een bevredigend eindresultaat.

  Van voortraject tot en met het herstel
  ‘Vorig jaar april heb ik de stap genomen om mijn borsten te laten vergroten. Ik heb het persoonlijke contact als erg prettig ervaren. De arts dacht goed met mij mee en legde duidelijk uit welk resultaat ik kon verwachten. Voordat de behandeling plaatsvond, werd mij alles erg duidelijk uitgelegd. Ondanks dat ik erg zenuwachtig was voor de operatie, hebben de professionals mij op mijn gemak weten te stellen. De behandeling verliep zonder complicaties en ook de nazorg was erg goed geregeld. Complimenten! En het allerbelangrijkste: het resultaat is natuurlijk ook super! Overweeg je een borstvergroting, dan zou ik zeker een consult-afspraak bij ATS-Kliniek aanraden.’

  Denise

  Q&A
  • Hoeveel kost een borstvergroting bij ATS-Kliniek? 2950 euro
  • Wat mag je hiervoor verwachten? Je kunt rekenen op kwaliteit voor een scherpe prijs, ­veilige implantaten en een BH voor na je operatie. Je bent in handen van plastisch chirurgen met jaren ervaring, krijgt een algehele anesthesie en een uitstekende nazorg. Ook kun je er snel terecht.
  • Hoe lang duurt de operatie? De operatie duurt 2 uur. Dat is inclusief de voor- bereiding en het bijkomen op de verpleegafdeling.

  Alles over de neuscorrectie!

  Fact:
  Patiënten waarderen ATS-Kliniek gemiddeld met een 9,2

  Je kunt een neuscorrectie laten uitvoeren om je neustip te veranderen, je neus te verkleinen, een scheefstaande neus recht te zetten, een bochel weg te nemen of om de hoek tussen de neus en bovenlip te verbeteren. Het is ook mogelijk om meerdere van deze ingrepen te combineren. Een neus die niet opvalt, zorgt ervoor dat de aandacht naar je ogen gaat. En dat is precies waar je de aandacht op wilt vestigen!

  Je kunt een neuscorrectie laten uitvoeren om je neustip te veranderen, je neus te verkleinen, een scheefstaande neus recht te zetten, een bochel weg te nemen of om de hoek tussen de neus en bovenlip te verbeteren. Het is ook mogelijk om meerdere van deze ingrepen te combineren. Daarnaast kan een neuscorrectie ook helpen om klachten als hoofdpijn of ademhalingsklachten te verminderen. Wanneer je last hebt van deze klachten, dan zou je eens een neuscorrectie kunnen overwegen.

  Persoonlijk consult
  De beslissing om een neuscorrectie te ondergaan is erg persoonlijk. Een uitgebreid persoonlijk consult met de plastisch chirurg die je gaat behandelen is daarom erg belangrijk. Ga je langs voor een eerste consult, dan zul je in gesprek gaan met de behandelend specialist. In dit gesprek wordt uitgebreid de tijd genomen om je zo volledig mogelijk te informeren over alle aspecten van de ingreep. Je kunt aan op een eerlijk en objectief advies. Om de haalbaarheid van jouw wensen in kaart te brengen, zal er ook een computersimulatie worden gebruikt. Na de ingreep is de verbetering van de vorm van je neus al snel te zien. Het duurt nog wel een tijdje voordat de zwelling helemaal weg is, maar je zal al snel het definitieve resultaat kunnen bewonderen!

  ‘Weer een mooi, fijn neusje’

  Al sinds mijn kindertijd baalde ik van mijn neus. Ik vond hem te groot, en vanaf de zijkant was er duidelijk een hobbel te zien. Elke keer als ik in de spiegel keek, voelde ik me onzeker. Toen ik bijna dertig werd, besloot ik de knoop door te hakken en een neuscorrectie te ondergaan. De plastisch chirug nam alle tijd om mij alles over de behandeling uit te leggen en om mijn wensen te bespreken. Na dit consult kreeg ik de tijd om alles even te laten bezinken, zodat ik de goede beslissing zou nemen. Ik had er een goed gevoel over, dus ik besloot om ervoor te gaan. Op de dag van de ingreep werd ik gerustgesteld door de lieve doktersassistente. Want hoewel ik mij erg verheugde op het eindresultaat, was die operatie natuurlijk wel een dingetje. Maar het viel me alles mee: de operatie is zonder complicaties verlopen. Het resultaat is erg natuurlijk en past goed bij mijn gezicht. Ik ben erg tevreden met hoe ik er nu uitzie: wat een mooi, fijn neusje! Had ik dit maar eerder gedaan!

  Feline

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply