fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Mooie cadeaus voor jezelf

    Stel je een doolhof voor. Je kiest een weg, maar het spoor loopt dood. Dat proces ­herhaalt zich keer op keer. Je verwacht de uitgang te vinden, maar wat je ook doet, het lukt je niet. Zo ontstaat moedeloosheid, depressie of een burn-out. Als je veel energie steekt in het zoeken, maar je vindt niet datgene waar je naar verlangt, dan gaat dat ten koste van je creativiteit en je zelfbeeld. Het kan voelen alsof de anderen het wel lijken te snappen, terwijl jij faalt.

    Life Coach Marit van Dijk stelt vragen om het bewustzijn te vergroten. Het is goed om je ervan bewust te zijn dat jouw gedachten kracht hebben. Het is nóg beter om in te zien dat we vaak ‘denken’ zoals we het geleerd hebben. Als jij je ervan bewust wordt dat je op andere gedachten kunt komen, wordt ook meteen duidelijk dat er ook andere wegen in het doolhof zijn; wegen die wél naar de uitgang leiden. Marit heeft een aantal artikelen ontworpen en in eigen beheer uitgegeven met als doel het bewustzijn te ­vergroten. Neem het ‘Ik=Inspiratie Boek’.
    De verhalen hier houden je een spiegel voor en de opdrachten stimuleren jouw ­creativiteit. Daarnaast zijn er de Wijzertjes: prachtige inzichtkaarten met eigen foto’s en teksten. Elke kaart geeft kracht en vergroot je eigenwaarde. Als laatste is er de Kindermeditatie-cd, bedoeld om kinderen beter te laten slapen of innerlijke rust te geven. Een mooie bijkomstigheid is: het werkt ook voor volwassenen. Het zijn stuk voor stuk inspirerende cadeaus, niet alleen voor jezelf, maar ook om weg te geven. Je wordt er blij en gelukkig van!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply