Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Mooie, draagbare schoenen voor iedereen
  4/4 - (2 stemmen)

  Mennega Schoenen is een familiewinkel en biedt schoenen voor iedereen. Begrijpelijke mode, zonder al te extreem te worden. Het moet tenslotte ook draagbaar blijven, en dus is de pasvorm voor ons bij het selecteren van merken erg belangrijk. We werken dan ook alleen met gerenommeerde merken, en zoeken altijd naar verrassingen.

  Een goed voorbeeld hiervan is Paula Urban: vlotte sandaaltjes voor een betaalbare prijs. Vertrouwd is natuurlijk een merk als Gabor: pasvormtechnisch prima en kwalitatief ook sterk en nog betaalbaar ook. Voor de heren is Australian een topmerk: vlotte sportieve sneakers (met losse voetbedden!), leergevoerd en met een prima hielversteviging. Van Lier zit in de collectie voor het meer geklede aspect en nieuw is JV fashion: gave, nette schoenen en uiterst betaalbaar.

  Kinderschoenen
  Wat betreft kinderschoenen werken we met gerenommeerde merken (naast Twins / Trackstyle) als Giga, ­Romagnoli, Develab. Kinderschoenen vormen voor ons een heel belangrijke groep, waarin we de meest gevarieerde collectie in Assen en omstreken hebben en altijd letten op pasvorm en hoe een kind op zijn of haar schoenen loopt.

  Bergschoenen
  Wat bergschoenen betreft voeren we 3 merken:
  – Teva. de Kimtah-collectie biedt lichtgewicht wandel­schoenen met een heel fijne pasvorm en afwikkeling. Ideaal voor hier in Nederland, gunstig geprijsd en toch oersterk en waterdicht (prijzen rond de € 120,- / € 130,-).
  – Lowa. De Renegade is een hoog model en de meest verkochte wandelschoen in Nederland, met een bewezen pasvorm. Het is een prima schoen voor bijvoorbeeld de Nijmeegse vierdaagse, wandelingen in de Ardennen, Sauerland enzovoort. Daarnaast zijn er een laag model als de Toro en de lage Renegade voor lekker in je vrije tijd. Lowa heeft daarnaast ook een ‘streetstyle’ collectie, om gewoon lekker op te lopen. Ideaal voor in de stad of op vakantie: geen zware schoenen, maar wel met veel steun.
  – Meindl, voor het zwaardere werk in het (hoog)gebergte, categorie A/B en B (Airrev en Vakuum).

  Het is hierdoor een uitgekiende collectie, waarmee we 90% van de wandelmarkt bedienen en ook kinderen kunnen bij ons terecht voor wandelschoenen. Bij een goede berg-/wandelschoen hoort ook een paar bijpassende wandelsokken, van het merk Bridgedale. Het belang hiervan wordt vaak onderschat, maar ze bieden verstevigde neuzen en hielen, zijn vrijwel naadloos, goed dempend en door het materiaalgebruik extra ventilerend. Dit zorgt voor een ­optimaal warmteklimaat in de schoen.

  ‘Moeilijke’ voeten
  Mensen met ‘moeilijke’ voeten kunnen prima bij ons terecht. We werken samen met enkele podologen en bieden schoenen aan in verschillende wijdtematen. Schoenen met uitneembare voetbedden, zodat men de eigen inlegzool kan gebruiken. Belangrijke merken die we hierbij voeren, zijn Durea, FinnComfort, Waldläufer, Verhulst, Mephisto en Rockport. Loopgemak is voor deze categorie schoenen het belangrijkst, hoewel de modellen ook steeds vlotter worden.

  Modisch comfort
  En omdat mensen zich steeds jonger kleden, hebben we ook modisch comfort in onze collectie: leuke vlotte schoenen met een uitneembaar voetbed, zodat men er toch volgens de laatste mode bij kan lopen. Hierbij gaat het om merken als Piedi Nudi, Wolky en AqA.

  Kortom: ben je op zoek naar leuke, modische schoenen voor allerlei doeleinden, dan ben je bij Mennega Schoenen aan het juiste adres!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply