Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een mooie en gezonde huid met de Biopeeling

  Heb je last van een huidprobleem als acne, rosacea, (acne)littekens), grove poriën, pigmentvlekken of een verslapte huid? Dan is de Biopeeling van Neoderma prima geschikt. De Biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog / cosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten­ingrediënten en essentiële oliën. De peeling is geschikt voor alle huidtypen.

  De Biopeeling bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine, en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Uniek is dat met de peeling 3 of 4 problemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden.

  Kruiden
  De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden, namelijk Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperitaextract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crèmemasker, waarna de behandeling wordt afgesloten met aangepaste huidverzorgings­producten. Gedurende 12 tot 24 uur na de behandeling kun je lichte prikkelingen op de behandelde huiddelen voelen en is er soms een sterke doorbloeding zichtbaar. De behandeling werkt nog 10 dagen door. De vorming van een nieuwe huid duurt onder normale omstandigheden 28 tot 30 dagen, maar na de Biopeeling slechts ongeveer 10 dagen! De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, is toepasbaar als eenmalige behandeling, of in plaats van een schoonheidsbehandeling, voor een preventieve werking,
  of als kuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid echter eenmaal per week.

  Over ons
  Huidinstituut Jossy van der Zwan is al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer. Je kunt bij ons terecht voor diverse professionele behandelingen. De combinatie van kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde cosmetica­huizen, 40 jaar ervaring in het schoonheids­verzorgingvak en de persoonlijke aandacht die wij je geven, staat garant voor een optimaal resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply