Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voor een mooie en gladde huid
  Rate this post

  Ook al verzorg je je huid nog zo goed, toch zijn bepaalde processen niet tegen te houden. Bij het klimmen der jaren zullen de sporen daarvan op je gezicht te zien zijn. Met huidverbetering daarentegen kun je je jeugdige uitstraling veel langer vasthouden en storende oneffenheden of beschadigingen in je gezicht, door bijvoorbeeld acne, pigmentafwijkingen, rosacea, littekens of zware zonbeschadiging, behandelen. Een gladde en stralende huid is ook voor jou ineens geen utopie meer.

  Cosmetisch arts
  Stoor jij je aan je kraaienpootjes of die storende fronsrimpel op je voorhoofd? Of vind je wellicht je lippen te dun? Met injectables, de verzamelnaam voor fillers en botuline toxine, kan dit op een veilige en natuurlijke manier gecorrigeerd worden. Een filler is een middel dat van binnenuit de ruimte onder de rimpel of plooi opvult en kan worden gebruikt om je huid gladder, de contouren van het gezicht ronder en de lippen voller te maken. Botuline toxine wordt voornamelijk gebruikt voor het ontspannen van bepaalde spiertjes voor zowel medische als cosmetische doeleinden. Tijdens het eerste, gratis consult zal één van de cosmetisch artsen, dr. Natasha Smits of dr. Nil Kaymaz, aan de hand van jouw wensen en de haalbaarheid daarvan, met je bespreken wat voor jou de beste optie is. Naast injectables doen de artsen ook behandelingen met PDO-draden, waarbij je gezicht op een natuurlijke wijze gelift wordt met behulp van oplosbare draden, en cryotherapie, het bevriezen van oneffenheden.

  Huidtherapeut
  Bij Skintastics kun je ook terecht voor diverse huidtherapeutische behandelingen, zoals laserontharen, vaatlasertherapie, coagulatietherapie, elektrische epilatie, peelings, microdermabrasie, microneedling, acne- en littekentherapie. De huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health en ZO Medical van dr. Zein Obagi worden gebruikt om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. ‘En vanaf mei kun je bij ons ook terecht voor het verwijderen van ­tatoeages’, vertelt Safak Yokolma, manager van Skintastics. ‘De huidtherapeut kan je bij het eerste consult alles uitleggen over de mogelijkheden. Afhankelijk van de pigmenten die zijn gebruikt en hoe diep de tatoeage is gezet, kan een indicatie worden gegeven wat voor resultaat je kunt verwachten.’

  Ook in de avonduren
  ‘Bij ons staan goede service en kwaliteit hoog in het vaandel, en we gebruiken altijd A-merken. Het luisteren naar de wensen van de cliënt, tijd en aandacht voor de cliënt en een langdurige band met de cliënt vinden wij erg belangrijk’, aldus Safak. ‘In overleg kunnen de behandelingen zelfs in de avonduren worden ondergaan.’

  Bij Skintastics werken BIG-geregistreerde artsen en huidtherapeuten, en Skintastics is lid van de NVCG en de NVH. Consulten met de cosmetisch arts of huidtherapeut zijn altijd gratis en vrijblijvend!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply