Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een mooie en stralende huid met de Bio-Peeling

  Wie wil nu niet een mooie en stralende huid? Dit kan met de Bio-Peeling van Neoderma. De Bio-Peeling van Neoderma is een Chinese kruidenpeeling. Deze peeling is ontwikkeld door een dermatoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën.

  De Bio-Peeling onderscheidt zich van andere peelings omdat deze peeling namelijk van binnen naar buiten werkt. De Bio-Peeling van Neoderma is dus niet agressief (dus geen vervellingen en geen pijn) en je huid kan er niet van verbranden. De peeling is geschikt voor alle huidtypen en werkt onder andere perfect tegen acne, rosacea, (acne)littekens, grove poriën, pigmentvlekken of een vermoeide of slecht doorbloede huid.

  De Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing en de pro­ductie van collageen en elastine (werkt dus preventief tegen veroudering), en normaliseert het immuunsysteem en alle functies van de huid. Uniek is dat met deze peeling verschillende problemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden.

  Behandeling
  De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende Chinese kruiden. De kruiden worden eerst verwarmd en daarna voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een masker, waarna de behandeling wordt afgesloten met huidverzorgingsproducten. Na de behandeling kun je in het begin lichte tintelingen op de behandelde huiddelen voelen. De behandeling werkt nog 10 dagen door. Het resultaat na 10 dagen is een mooie en stralende huid. De behandeling is toepasbaar als een eenmalige behandeling of in plaats van een schoonheidsbehandeling of als een kuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid echter eenmaal per week.

  Over Beauty Connection
  Beauty Connection is een schoonheidssalon aan huis in Nootdorp met als doel een mooie en stralende huid bij alle klanten. Beauty Connection maakt uitsluitend gebruik van Neoderma producten en is gespecialiseerd in de Bio-Peeling behandeling. Je kunt tijdens deze behandeling even heerlijk ontspannen in een rustige omgeving. Je bent even weg van de dagelijkse drukte en kunt zo helemaal tot jezelf komen. Beauty Connection werkt op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply