Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie en verzorgde nagels
  Rate this post

  Natuurlijk wil je er graag goed ­verzorgd uitzien. Je handen zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Die zijn immers je ­visitekaartje.

  Nagelstyling is mijn passie, en hier horen mooi verzorgde handen en voeten bij. Je kunt bij mij terecht voor zowel gel- als acrylnagels, maar ook voor jouw natuurlijke nagels kan ik wonderen verrichten.
  Heb je bijvoorbeeld altijd al graag mooie, lange, verzorgde nagels van jezelf willen hebben, maar zijn ze te dun en te kwetsbaar waardoor ze snel breken of scheuren, dan is de IBX-kuur precies iets voor jou. IBX dringt door tot ín de nagel in plaats van erop, zoals bij kunst­systemen. Daardoor versterkt het de nagels zélf! Ook herstelt het vele probleem- en trauma­nagels en biedt het bescherming bij het gebruik van Shellac wanneer jouw nagels iets kwetsbaarder zijn. In combinatie met IBX blijft jouw CND Shellac ook beter en langer zitten.
  CND Shellac is een geweldig product voor je nagels! Het blijft zeker 2 tot 4 weken zitten zonder afgesleten randen, scheurtjes of krassen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een klassieke french manicure tot een vrolijke print, en altijd een fantastische hoogglans als finish. Ook biedt CND Shellac bescherming en versteviging van je natuurlijke nagels.
  Verder ben ik gespecialiseerd op het gebied van nailart. Er is van alles mogelijk voor zowel kunst- als natuurlijke nagels.

  Wanneer jij kiest voor Nailhouse Rock, krijg je als eerste een analyse van jouw nagels. Het is erg belangrijk dat het juiste systeem bij jouw type nagels wordt gekozen. Het mooi maken en behouden van jouw eigen nagels staat bij mij voorop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply