3.5/4 - (2 stemmen)
 • Mooie en verzorgde nagels
  3.5/4 - (2 stemmen)

  Verzorgde handen en nagels zijn geen luxe, maar een must! Je handen en nagels zijn het visitekaartje van elke vrouw. Je wilt immers een goede indruk achterlaten als je iemand een hand geeft of bijvoorbeeld je boodschappen afrekent bij de kassa.

  Mijn naam is Marisa Kool, en ik ben gediplomeerd nagelstyliste. Ik werk in mijn nagelsalon aan huis in Purmerend Weidevenne. In 2003 heb ik mijn opleiding rond gel en acryl afgerond, en ik werk nu voornamelijk met acryl. Tot op heden volg ik nog steeds workshops en perfectietrainingen. Ik doe dit om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de nagelwereld. Tegelijkertijd kan ik mijzelf hierdoor steeds blijven verbeteren en mijn klanten de beste kwaliteit leveren. Iedere nieuwe klant krijgt bijvoorbeeld een nieuwe vijlenset die ik apart voor haar bewaar, omdat ik hygiëne enorm ­belangrijk vind. Mijn klantenbestand bestaat uit dames van alle leeftijden; iedereen vanaf 16 jaar is welkom.
  Je kunt bij mij terecht voor kunstnagels, acrylnagels, french manicure en gellak, en ook voor nagelversteviging of nagelverlening met sjablonen. Maar ook voor nailart en stempelart. Ik werk uitsluitend met producten van de beste kwaliteit, zoals Crystal Nails, Lilly Nails en ­Professional Nail System.
  Neem gerust contact op voor meer informatie of over mijn werkwijze en mogelijkheden. Ik ben ook te vinden op Facebook. Mocht je twijfelen, dan kun je ook bij mij terecht voor een gratis proefnagel. Nagelstudio Marisa Nails staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en betaalbare prijzen, en dit alles onder het genot van een kopje koffie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply