Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie en verzorgde nagels
  Rate this post

  Natuurlijk wil je er graag goed verzorgd uitzien. De handen zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Je handen zijn immers je visitekaartje. Goede nagels zijn een must.

  Het Nagelhuys Ewijk is in 2011 opgericht door Trudy ­Toornend, en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een studio waar met veel passie, vakmanschap en uiteraard hoogwaardige producten wordt gewerkt. Veel klanten ­hebben inmiddels de salon in Ewijk gevonden en laten met plezier hun nagels door Trudy behandelen.
  Hygiëne is erg belangrijk in deze branche. Het is dan ook logisch dat iedere klant haar eigen vijlenset heeft, die zorgvuldig voor haar wordt bewaard.

  Trudy: ‘Vijf jaar geleden heb ik de eerste stappen gezet in de wereld van de nagels, en dit heeft geresulteerd in het diploma Professioneel Nagelstyliste. Dit was voor mij echter pas het begin. In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis te ­vergroten. Dit heeft ertoe geleid dat ik in mei 2015 mijn diploma Education Ambassador bij CND heb behaald.’

  Producten van CND™
  CND is de absolute top in de professionele nagel-, hand- en voet-beautyindustrie. Het awardwinnende CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color systeem telt in 2015 maar liefst 93 fashionkleuren, van transparant voor een mooie french tot helder rood en pikzwart. Met zoveel keuze is er voor elke gelegenheid een passende SHELLAC™ kleur.
  Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

  Education Ambassadors
  CND staat voor kwaliteit, en het merk wil dan ook dat de ­nagelprofessional de best mogelijke opleiding krijgt. Daarom heeft CND in elke land enkele Education ­Ambassadors aangesteld, die op het hoogste niveau ­getraind zijn om lessen en workshops te geven aan de nagelstylist, van beginner tot gevorderde en zelf op ­competitieniveau.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply