Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie geboorte met HypnoBirthing®
  Rate this post

  De geboorte van een kind is iets heel natuurlijks, omdat een vrouwenlichaam ervoor gemaakt is om dat te doen. Voor een optimale bevalling is het belangrijk dat je zo ­ontspannen mogelijk bent. Daar kan een cursus HypnoBirthing® bij helpen. Met HypnoBirthing® kun je ervoor zorgen dat de geboorte een levensgebeurtenis wordt waar je met een positief gevoel op terugkijkt!

  Tijdens de zwangerschapscursus leer je ademhalingstechnieken en zelfhypnose, waarmee je eventuele angsten en spanningen onder controle leert te houden. Want wanneer je ontspannen bent, komt het pijnstillende hormoon endorfine vrij. Daarnaast leer je over het geboorteproces en wat er met je lijf gaat gebeuren. Zo ga je met zelfvertrouwen de geboorte tegemoet en kan je kindje rustig en kalm geboren worden.

  De geboorte van mijn eigen kindje was, dankzij HypnoBirthing®, onwijs bijzonder. Ik ben er zó enthousiast over geworden, dat ik zelf de opleiding heb gevolgd en nu gecertificeerd HypnoBirthing® docent ben. Ik vind het belangrijk dat vrouwen en hun partner in hun eigen kracht komen te staan en regie leren nemen. Dat is wat HypnoBirthing® biedt. De groepscursus bestaat uit 5 avonden van 2,5 uur, en daarin is ook een rol weggelegd voor degene die bij de geboorte aanwezig is (meestal de partner), want HypnoBirthing® doe je samen. De HypnoBirthing® cursus van Jouw Geboorte Avontuur vindt plaats in Den Haag, bij Centrum voor bewustwording ‘Vleugels’ in de Elandstraat. De cursus kost € 305,- en wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply