Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie gezonde huid is een huid die straalt
  Rate this post

  Voor veel verschillende huidproblemen heeft Instituut Essence specialistische innovatieve behandelingen. Deze worden gecombineerd met advies in lifestyle, beweging, voeding en voedingssuppletie.

  Caroline de Haas, huidspecialist en orthomoleculair therapeut, ontwikkelt op dit moment haar eigen voedingssupplementen gericht op huidverbetering en celgezondheid. Dit doet zij samen met twee andere vakvrouwen. Begin juni hopen wij de producten op de markt te brengen die verspreid gaan worden onder schoonheidsspecialisten.

  Snel resultaat
  Door van binnenuit te werken, kun je zoveel meer doen in huidverbetering. Met zoveel passie oefenen wij ons vak uit. Mensen helpen met huidproblemen is zó dankbaar. Dat geeft een enorme drive en heel veel plezier in ons werk. Uit heel Zuid-Holland komen mensen naar Instituut Essence voor de behandeling van acne, huidverslapping, cellulite, eczeemhuid, psoriasis, rosacea, grove poriën en (verse) littekens, maar ook voor een strakke buik, definitief ontharen, bioresonantietest, microscopische bloedanalyse enzovoort. Een gladde huid zonder acne is voor iedereen haalbaar. Ook al ligt de oorzaak van acne vaak in de darmen en hormonen, juist dan kan aanpassing van bepaalde voeding uitkomst bieden. Elke acne is anders en uniek. Een passend advies op maat is dus heel belangrijk. Dit gebeurt allemaal tijdens een 45 minuten durend intakegesprek. Of de klant nou komt voor huidverjonging, acne, definitief ontharen of microdermabrasie: aan alle behandelingen die gericht zijn op huidverbetering gaat een uitgebreide intake vooraf. Door diverse huidscanmethodes kunnen we veel inzichtelijk maken en aan de klant laten zien op welk niveau we verbetering hebben geboekt. We merken dat klanten dit ook fijn vinden. Daarnaast maken we ‘voor’- en ‘na’-foto’s om de resul­taten mooi naast elkaar te laten zien aan de klant.

  Het belang van voeding
  Voeding is ons beste medicijn. We beseffen dit vaak maar al te weinig, merk ik in mijn consulten. Klanten zijn ook heel blij met de voedingsadviezen, lifestyleadviezen, bewegingstips enzovoort en gaan er vaak direct mee aan de slag. Voeding is onze bouwstof en brandstof waar ons lichaam alles uit gaat maken. Vandaar dat men wel eens zegt ‘Je bent wat je eet (en kunt verteren!)’. Dit draagt ook bij aan een mooie, stralende huid. Daarnaast merken we dat, als mensen de juiste huidproducten gebruiken, dit al een wereld van verschil is en het hele huidprobleem doen laten verdwijnen, al of niet in combinatie met een behandeling. Wij adviseren de klant daar graag in wat voor hun huid­probleem het allerbeste advies is. Met de juiste voeding en voedingssupplementen wordt jouw huid van binnenuit gestimuleerd om weer gezond te zijn. Anti-oxidanten die we binnenkrijgen via onze voeding (zoals vitamine C, E en polyfenolen) maken vrije radicalen in ons lichaam onschadelijk. Door chronische stress komen er vrije radicalen in het lichaam terecht. Probeer dus ook stress en straling te reduceren, want wat er aan schadelijke stoffen niet is, hoeft ook niet bestreden te worden! Daarnaast is het belangrijk om de hoeveelheid suiker en witmeel te beperken en vaker te koken dan op hoge temperaturen te bakken. Daarnaast geven gluten en caseïne bij veel mensen een reactie op de huid. Als richtlijn geldt: eet gevarieerd (ook in kleuren) en eet onbewerkt voedsel (pakjes en zakjes, kant- en klaarmiddelen. Voel je weer zeker met een huid die straalt, glad en zacht is! Al onze behandelingen zijn gericht op natuurlijke huidverbetering, van binnenuit de huid gezonder en mooier maken. Bel voor een afspraak voor een mooie huid, of neem een kijkje op onze website. Op Facebook laten we de laatste resultaten, trends, tips and trics zien. Je kunt ons vinden onder ‘Instituut Essence’. We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons instituut!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply