Rate this post
 • Mooie handen en nagels
  Rate this post

  Verzorgde handen zijn geen trend, maar een must. Jouw handen zijn je visitekaartje en je wilt een positieve indruk achterlaten wanneer je iemand de hand schudt, afrekent bij de kassa en vrienden iets te drinken serveert. Met nagels die gezien mogen worden zie jij er tot in de puntjes verzorgd uit, maar mooie nagels zijn lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een verzorgende manicure en kunstnagels bieden de uitkomst, en je zult zien dat je weer trots kunt zijn op je handen.

  Veel mensen hebben nagels die snel breken of splijten. Een naar gevolg daarvan is dat je nagels nooit lang kunnen groeien en nagellak niet blijft zitten. Met kunstnagels kun jij jouw nagels laten verlengen en verstevigen. Zo krijg je de nagels die je altijd al hebt gewild. Dit geldt ook voor nagelbijters. Met gebruik van een nagelbed-verlenger kan ik nagels zetten, waarbij de vrije top en het nagelbed perfect in verhouding zijn, ook al zijn je natuurlijke nagels heel kort. Omdat je nagels doorgroeien, raad ik je aan de nagels elke drie à vier weken te laten opvullen. Na de opvulbehandeling zijn de nagels weer zo goed als nieuw en heb jij er wekenlang geen omkijken naar.

  Persoonlijkheid en professionaliteit
  Met je handen introduceer je jezelf, en ook met je nagels kun je veel zeggen over wie jij bent. In mijn nagelstudio heb je de keuze uit een geheel spectrum van kleuren en ik neem de tijd voor gedetailleerde en gepersonaliseerde nail art. Je krijgt nagels die bij jou passen; bij jouw handen en bij jouw persoonlijkheid. Je kunt de laatste trends volgen of juist dicht bij jouw eigen stijl blijven. Kunstnagels hoeven niet per se opvallend te zijn: elke lengte, vorm en kleur is mogelijk. In een zakelijke omgeving straal jij professionaliteit uit met een klassieke French Manicure of nude nagels.

  Top tip
  Wil jij mooie, gelakte nagels, maar levert het proces vooral veel frustratie op en niet het gewenste resultaat? Laat je nagels professioneel lakken met Gelpolish. Nagels lakken is niet zo gemakkelijk als het lijkt, maar ik heb de juiste technieken geleerd voor een perfect resultaat, en met Gelpolish kun je tot wel twee weken lang genieten  van je manicure.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply