Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie huid begint met een gezonde huid
  Rate this post

  Om je huid van buiten zo mooi mogelijk te krijgen, is het noodzakelijk om die van binnenuit aan te pakken…

  De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing!
  Het aanbod van IMAGE Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele peelingbehandelingen. IMAGE Skincare is een snel groeiend merk en ook het snelst groeiende huidverzorgingbedrijf in Amerika, en de producten zijn wereldwijd in 27 verschillende landen verkrijgbaar.

  Voor elk huidprobleem
  Verschillende IMAGE Skincare producten zoals VITAL-C, ­I-PEEL, ClearCell en Ageless hebben bijgedragen aan het succes van IMAGE. Niet alleen deze producten maken IMAGE tot wat het is, maar allerlei klinische onderzoeken en trainingen van huidtherapeuten en specialisten maken IMAGE tot een eerlijk en betrouwbaar merk. IMAGE Skincare biedt professionele behandelingen voor elk huidtype en elk huidprobleem. Een optimale functionerende huid wordt echter pas bereikt door de diepere huidlaag te bereiken. Doordat er op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

  4-stappenplan
  IMAGE Skincare is eenvoudig in gebruik. Het bestaat uit een 4-stappenplan:
  stap 1: reinigen (2 keer per dag)
  stap 2: serum (2 keer per dag)
  stap 3: beschermen met een zonbescherming (overdag)
  stap 4: de huid tijdens de nacht herstellen (‘s nachts)
  Je kunt deze 4 stappen uitbreiden met oogverzorging, serums en maskers.

  Over Beauty Centre Jolanda
  Beauty Centre Jolanda in Den Bosch is jouw adres voor allerlei gezichts- en lichaamsbehandelingen en advies! Eigenaresse Jolanda en haar zes medewerksters hebben ieder hun eigen specialisaties. Behandelingen vinden alleen na afspraak plaats. Kijk voor het complete aanbod van de salon, inclusief de prijzen, op de website. Beauty Centre Jolanda is aangesloten bij de ANBOS, de branche-organisatie voor schoonheidsspecialisten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply