Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie huid zonder ontsieringen
  Rate this post

  Het is wat we eigenlijk allemaal zouden willen: een mooie, egale huid zonder ontsieringen. Maar niet iedereen van ons heeft dat. Je kunt te maken hebben met een huidprobleem dat weliswaar niet gevaarlijk is, maar waar je toch vanaf wil.

  Wat zijn nou van die huidproblemen waar we het hier over hebben? Je kunt bijvoorbeeld denken aan opvallende bloedvaatjes, steelwratjes, ouderdomswratjes of ‘gerstekorrels’. Er is niet echt een duidelijk aanwijsbare oorzaak voor het ontstaan van deze aandoeningen, maar ze gaan ook niet vanzelf weer weg. Sterker nog: met de jaren kunnen ze in aantal toenemen.
  Het goede nieuws is dat je er gemakkelijk en snel van af kunt komen. Voor het aanpakken van de meeste van de klachten kan de huidtherapeut gebruik maken van coagulatie. De huidtherapeut kan deze huidoneffenheden verwijderen met Hoog Frequente (HF) stroom (elektrische coagulatie). Met een klein naaldje wordt stroom gegeven, waardoor bij vaatjes de bloedtoevoer wordt dichtgebrand en steelwratjes en het overtollige weefsel worden verwijderd. Een paar weken na de behandeling zie je er niks meer van en is je huid mooi glad!

  Geen littekens
  Een groot voordeel van deze methode is dat er heel gericht behandeld kan worden en dat er geen littekens achter­blijven na de behandeling. Als je zou kiezen voor een operatie, waarbij er gesneden wordt in de huid, zouden er wél littekens kunnen achterblijven.
  Een ander voordeel is dat meestal maar één behandeling voldoende is om het probleem succesvol mee aan te pakken. Als het oppervlak van het aangedane gebied groter is, zijn enkele behandelingen nodig. Ten slotte is de behandeling ook nog eens relatief goedkoop.

  Zijn er meer van deze spider naevi aanwezig, dan spreekt men van ’teleangiëctastieën’, en die kunnen in dat geval beter met Intense Pulsed Light (IPL) behandeld worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de website van Dermalight (www.dermalight.nl) voor meer informatie.

  Bij Praktijk voor huidtherapie Keuning tref je een grote expertise aan op het gebied van huid­behandeling. De specialisten werken met apparatuur en met technieken die hun doeltreffendheid en veiligheid in de praktijk bewezen hebben. De effectiviteit van de behandelmethoden is wetenschappelijk aangetoond. Naast de medische en cosmetische aspecten heeft ook de emotionele kant van het probleem onze aandacht. Je kunt rekenen op zorg, begrip en aandacht. De specialisten stellen jou snel op je gemak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply