Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een mooie huid zonder plekjes en vlekjes

  Naarmate je ouder wordt, krijg je steeds meer vlekjes en plekjes. De meeste mensen vinden dit erg storend, maar weten niet hoe ze daar vanaf kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan ontsierende adertjes (couperose), steelwratjes en pigmentvlekken. Deze oneffenheden hebben verschillende oorzaken, waaronder overmatig zonnen, roken, erfelijkheid en bepaalde voeding.

  Voor het behandelen van de verschillende oneffenheden gebruiken wij de Spot reducer en de Decomedical: twee apparaten die op zeer milde wijze de huidoneffenheden verwijderen. Binnen 1-2 weken zijn de oneffenheden verdwenen als sneeuw voor de zon. Voor de behandeling aan krijg je altijd eerst een intakegesprek. Daarbij bespreken we jouw wensen en de behandelmogelijkheden.

  Beter voorkomen dan genezen
  Veel oneffenheden zoals pigmentvlekken en rimpels kun je voorkomen. De twee grootste veroorzakers van deze oneffenheden zijn de zon en roken. Gebruik een minimale beschermingsfactor 30 en ga niet de hele dag in de zon liggen. Stop met roken om jouw huid (en lichaam) gezond te houden. Eet voldoende fruit en groenten en beweeg elke dag een half uur.

  Permanente make-up
  Al jaren is Marisa Dost gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up. Er zijn veel mogelijkheden om jouw gezicht te accentueren. Hierbij kun je denken aan het opvullen van je wenkbrauwen op zeer natuurlijke wijze en een prachtige eyeliner die nooit uitloopt.

  Babor
  Om tot het beste resultaat te komen, werken wij met de producten van Babor: hoogwaardige producten voor het verbeteren van de huid. De producten worden niet op dieren getest en zijn plantaardig. Bovendien zijn ze geschikt voor de meest gevoelige huiden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply