Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie kans om ‘ns wat anders uit te proberen…
  Rate this post

  Twee maanden geleden ben ik erachter gekomen dat ik borstkanker heb. Ik schrok er enorm van dat ik ook chemobehandelingen moest ondergaan. Ik wist dat m’n haar ervan zou gaan uitvallen en dat is naar. Je haar is toch bepalend voor hoe je eruitziet. Ik voel me er vrouwelijk door. En zonder haar zie je ook meteen dat je ziek bent.

  In het ziekenhuis had ik al informatie gekregen over haarwerken en Ugeka, en nog vóór de eerste chemobehandeling ben ik voor het eerst naar Ugeka gegaan, met mijn eigen haar dus. Ik hoefde niet zonodig een haarwerk dat lijkt op mijn eigen kapsel, maar wilde iets wat ik echt leuk vond staan. Het is een mooie kans om ‘ns wat anders uit te proberen! Ik heb allerlei verschillende haarwerken gepast, en Marieke en haar collega hielpen me er fantastisch bij. Marieke is een prettig mens en geeft veel warmte en rust, en haar salon is een fijne omgeving om dit proces door te maken. Van mezelf heb ik bruin haar, maar ik zag ook een haarwerk met rode krullen en dacht: ‘Dat ziet er echt anders uit. Een beetje glamour-achtig.’ Ook Marieke vond dat dit haarwerk het leukste stond, en dat is ‘m dan ook geworden.
  Het is heel fijn dat er in een periode waarin je gezondheid en schoonheid aangetast lijken te worden, er lieve mensen voor je klaarstaan die helpen je weer mooi en vrouwelijk te voelen. Naast de medische hulp.
  Ik heb nu nog een half jaar aan chemotherapie te gaan en daarna wacht nog een operatie. Een hele onderneming bij elkaar… Deze periode van borstkanker is toch ook bijzonder: het leven krijgt een enorme intensiteit en er is veel liefde om me heen. Ik voel me nog steeds gelukkig, en het hebben van zulk mooi haar is voor mij ook het leven vieren dat ik nu heb. Nu ik een andere haarkleur heb, moet ik wél weer gaan shoppen voor bijpassende kleren! -Arrianne uit Utrecht

  Over Haarcentrum Ugeka
  Haarwerkspecialiste Marieke Snel en haar team helpen vrouwen met haarverlies. Marieke: ‘Het is onze missie om samen met de klant een natuurlijk ogend haarwerk of een mooie pruik te vinden. Ook al wil je zo’n haarwerk liever niet, je bent dan toch blij dat ze bestaan. Wij garanderen dat je er met een haarwerk goed kunt uitzien en je op en top vrouw voelt! We verzorgen alle soorten haarwerken voor vrouwen (en mannen) die kaal worden door chemotherapie, of die dunner haar krijgen door een haarziekte zoals alopecia of hormoongerelateerde problemen (haarstukjes).We hebben een grote voorraad, zodat we snel kunnen leveren. Daarnaast maken wij de haarwerken in ons atelier op maat. Ook het onderhoud kun je door ons laten verzorgen. Wij ontvangen je graag in ons pand, of we komen bij je aan huis of in het ziekenhuis. Privacy en discretie zijn belangrijk, en behandelingen vinden plaats in een aparte salonruimte. We hebben ook een ruime sortering mutsjes, petten en sjaals. Als haarwerkspecialist zijn we erkend door de SEMH en we hebben contracten met alle zorgverzekeraars.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply