Rate this post
 • Mooie, lange wimpers
  Rate this post

  Droom je ook niet van mooie, lange wimpers? Met wimperextensions heb jij ook een prachtige oogopslag! Tess van der Drift van Blinkies by Tess is gecertificeerd in het aanbrengen van deze extensions en kan ervoor zorgen dat jouw ogen er prachtig uitzien.

  Het voordeel van de wimperextensions is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Zeker in de zomer is dit ideaal, want je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag! Tess werkt professioneel en met kwaliteitsproducten; daardoor kost het aanbrengen van de verlengingen wel even tijd.
  Tess gebruikt de ‘one by one’-techniek of de 3D-volumetechniek voor wimperverlenging. Bij de ‘one by one’-techniek wordt er één extension per eigen wimperhaartje geplaatst. Bij 3D worden er drie extensions geplaatst op één eigen wimper. Deze extensions zijn namelijk zó dun, dat het gewicht laag genoeg is om door je eigen wimpers gedragen te kunnen worden. Er is keuze uit verschillende lengtes, diktes en krullen.
  De wimperextensions moeten iedere 3 à 4 weken worden bijgevuld. Dit komt door de natuurlijke roulatie van de eigen wimpers, waardoor je de extensions verliest. Verder wordt het gebruik van olieproducten op de wimpers afgeraden. De extensions zijn niet schadelijk, als je die door een gecertificeerde en ervaren styliste laat zetten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply