Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, lange wimpers
  Rate this post

  Droom je ook van mooie, lange wimpers? Met wimperextensions heb jij ook een prachtige oogopslag! Er zijn meerdere soorten wimperextensions die allemaal weer een ander resultaat geven. Er zijn verschillende diktes en lengtes, en je kunt kiezen voor een krul. Je kunt ervoor terecht bij beautysalon Beauty by Priszy.

  Het voordeel van de ‘one-by-one’ techniek wimperextensions is dat de extensions er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en je bespaart ‘s ochtends tijd. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt.
  Wimpers groeien continu weer aan, waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan die voorzien
  kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Gemiddeld worden wimperextensions na 2 tot 3 weken opgevuld, zodat je weer een prachtige wimperverlenging hebt.
  Bij 2D-6D wimperextensions worden er ultradunne zijde wimpers gebruikt. Hiervan worden er ongeveer 2 tot 6 haartjes per eigen wimper bevestigd. Hiermee wordt er extreem veel volume gecreëerd. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de ‘one-by-one’ techniek. Deze techniek is ideaal wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt. In principe kun je alles met je wimperextensions.
  Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken enzovoort. De gemiddelde behandelingsduur van een nieuwe set wimperextensions is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het aantal weken.
  Priscilla van Beauty by Priszy is gecertificeerd in wimperextensions, wenkbrauwextensions, spray tan en permanente make-up. De salon is centraal gelegen in Rotterdam, en je kunt er gemakkelijk parkeren voor de deur. De salon is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply