Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, lange wimpers…
  Rate this post

  Het voordeel van wimperextensions is dat je ’s morgens opstaat met een prachtige oogopslag en je geen mascara meer hoeft te gebruiken!

  De bedoeling van wimperextensions is om een natuurlijk verlengend effect te creëren waarbij je keuze hebt uit diverse diktes en krulsoorten, die de wimperstyliste vooraf met jou zal bespreken.
  Een van de technieken is de ‘one by one’-techniek, waarbij de wimperextensions haartje voor haartje worden aangebracht op jouw eigen wimperhaartje. Het plaatsen van een nieuwe set bij een ervaren stylist duurt ongeveer anderhalf uur.
  De periode dat wimperextensions blijven zitten, hangt van jouw groeicyclus af. Wimperhaartjes vallen uit en wisselen ongeveer eens in de acht weken. Dit verschilt wel per persoon, maar gemiddeld kun je na 3 of 4 weken weer terugkomen naar de salon voor een ‘refill’. Wimperextensions zijn niet schadelijk voor jouw eigen wimperhaartjes, mits goed geplaatst! Mijn advies: betaal liever iets meer en ga naar een gecertificeerde wimperstyliste, voor een goede verzorging van en het behoud van jouw eigen wimperhaartjes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply