Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, lange wimpers…
  Rate this post

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Mijn passie voor wimperextensions is begonnen toen ik voor het eerst zelf wimperextensions liet zetten. Ik vond het gelijk helemaal geweldig en supermooi. Vanaf de eerste dag was ik ‘verslaafd’ aan wimperextensions. Het is echt een meerwaarde voor je uitstraling. Inmiddels heb ik al ruim twee jaar mijn eigen wimpersalon.
  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. Een van de technieken is de ‘one-by-one techniek’. Hierbij worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, met behulp van een speciale lijm. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt en het is niet schadelijk voor je eigen wimpers.
  Daarnaast beheers ik ook de 2D-/ 6D-volumetechniek. Bij deze techniek gebruik ik extra dunne wimperextensions. Het verschil met de one-by-one-techniek is dat er meerdere haartjes op een eigen wimper worden aangebracht, waardoor je vollere wimpers creëert.
  Door deze technieken zijn de wimperextensions nauwelijks van echt te onderscheiden en heb je een natuurlijke oogopslag. Het plaatsen van de extensions duurt ongeveer anderhalf uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply