Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, lange wimpers met extensions
  Rate this post

  Iedereen wil lange, volle wimpers. 
Iedere ochtend is het weer een heel gedoe en tijdrovend om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Daar is nu een oplossing voor: wimperextensions! Mascara is overbodig en het scheelt ‘s morgens heel veel tijd.

  Ik plaats verschillende stijlen wimpers. Hiermee onderschijd ik me van andere wimperstylistes. Ik bied bijvoorbeeld one-by-one wimperextensions, feathering lashes (‘Kim Kardashian-lashes’), Russion layering en 2D- tot 6D-wimperextensions. Bij ‘one-by-one’ wordt 1 extension op 1 natuurlijk haartje geplaatst, en bij 2D tot 6D worden er meerdere dunne haartjes op 1 haartje geplaatst. Hierdoor krijg je een vol effect. Het is perfect voor mensen met weinig wimpers.
  Een ander voordeel van wimperextensions is dat ze een licht corrigerend effect hebben. Kleine ogen lijken bijvoorbeeld groter, een moe uitziende blik door een overhangend ooglid kan een licht gelift effect krijgen. Het geeft zelfvertrouwen en je ziet er altijd mooi verzorgd uit, wat voor tijdstip het ook is.
  Het is superhandig en mooi, en je kunt ermee zwemmen en naar de sauna. Het is ideaal voor op vakantie, maar eigenlijk voor het hele jaar door. Het is ook ideaal voor mensen die een bril dragen en het daardoor lastig vinden om mascara op te doen. Ik zorg ervoor dat de haartjes de bril niet raken en je een mooie blik hebt.
  Een wimperextension blijft gemiddeld één tot drie maanden zitten. Wil je ook mooie wimpers en advies op maat, maak dan een afspraak! Kijk voor foto’s, filmpjes en leuke acties op mijn Facebookpagina.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply