Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
3.3/4 - (6 stemmen)
 • Mooie, lange wimpers met extensions
  3.3/4 - (6 stemmen)

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Voor de wimperextensions werk ik met een geheel eigen techniek die niet te vergelijken is met die van de vele opleidingen in Nederland. Door een opbouw met verschillende maten en soorten kunstwimpers kan ik bij iedereen een natuurlijke look creëren die lijkt op een mooi mascara-effect zonder het gebruik hiervan. Zelfs bij weinig, fijne en korte wimpers kan ik met een combinatie van 3D-techniek (wederom een eigen 3D-techniek) wat volume maken. Klanten krijgen een eerlijk advies over de mogelijkheden in lengte. Het is echt niet altijd mogelijk om lange wimpers aan te brengen in verband met beschadigingen; daarom werk ik uitsluitend met zijdezachte kunstwimpers.

  Over LMB Beauty 

  Alles begint bij passie en puur enthousiasme voor mijn vak. Dit mooie gevoel breng ik over bij mijn klanten; een sfeerbeleving van rust en een relaxed gevoel. Door vakkennis en kwaliteit geef ik elke klant zowel met wimperextensions als schoonheidsbehandelingen een optimale ervaring mee. In mijn salon is alles maatwerk: niet alleen de prachtige wimpers die met precisiewerk worden verlengd, maar ook de behandelingen met de luxe huidverzorging van Natura Bisse krijgen bij elke klant hun eigen aandacht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply