Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, lange wimpers met extensions
  Rate this post

  Wimperextensions geven ogen een glamoureuze look, zonder dat mascara of een wimperkruller nodig is. Heb je van nature korte, rechte of weinig wimpers, dan is dit een uitkomst. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één op de natuurlijke wimpers aangebracht.

  Wimperextensions zijn waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden, permanent gekruld en blijven net zo lang zitten tot de natuurlijke wimper uitvalt. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig wimperextensions te ervaren of je maakt een afspraak voor een ‘refill’, zodat alle nieuwe wimperhaartjes weer voorzien worden van extensions.

  Bij de ‘one by one’ wimperextensions (klassieke methode) worden er, afhankelijk van het aantal eigen wimpers, ongeveer tussen de 80 en 120 extensions geplaatst per oog. Dit duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 1 uur. Deze klassieke methode is prima om mee te beginnen en er is veel mogelijk qua krulsoort, lengte en dikte. Bij 3D-volumewimperextensions worden er per wimper 2 tot 6 extensions los geplaatst om meer volume te creëren. Dit gebeurt met nóg dunnere extensions, die qua gewicht gelijk zijn aan de extensions van de ‘one by one’-techniek. Doordat de extensions als een waaiertje opgeplakt worden, is het resultaat verbluffend! Voor klanten met weinig wimpers is dit een ideale oplossing.
  Deze behandeling duurt gemiddeld 2 uur en de opvulbehandeling gemiddeld 1 uur. Bij de 3D-volumeset heb je een voller en zachter resultaat en een hoger draagcomfort.

  Wat zijn de voordelen van wimperextensions?
  – Iedere dag opstaan met mooie, volle en lange wimpers
  – Natuurlijke of glamoureuze uitstraling
  – Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
  – Praktisch gewichtsloos: je voelt de extensions niet
  – Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
  – Geen beschadiging van jouw eigen natuurlijke wimper
  – Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
  – Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  – Geen irriterende bosjes / trosjes wimpers bij elkaar geplakt
  – Blijven gemiddeld 5 à 6 weken zitten en vallen geleidelijk uit

  Salon Beautiful You heeft al 2 jaar ervaring in het plaatsen van wimperextensions, en biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding voor het plaatsen van ‘one by one’ wimperextensions of 3D-volumewimperextensions met het wereldbekende merk Blink, in een fijne en hygiënische werkomgeving. Je kunt overdag, in de avond of op zaterdagochtend terecht voor jouw afspraak.
  Voor meer informatie kun je terecht op de website, of bel naar 06-29413548.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply