Rate this post
 • Mooie, lange wimpers…
  Rate this post

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Ideaal in de zomer, want je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag! Je kunt ervoor terecht in de salon van WimperXL.

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. De periode dat het blijft zitten hangt van je groeicyclus af. Het kan verschillen van enkele weken tot maximaal 2 maanden. Wimperextensions zijn duurzaam, comfortabel en praktisch!
  WimperXL is ook een groothandel en opleidingscentrum MYscara, Blink & Neicha wimperextensions is. WimperXL heeft jarenlange ervaring in het geven van professionele opleidingen. In het opleidingscentrum volg je de officiële trainingen van de merken. De medewerkers volgen zelf trainingen in binnen- en buitenland, om op de hoogte te blijven rond de nieuwste trends.
  Er is een samenwerking en rechtstreeks contact met wereldwijd bekende, grote merken: Neicha, Blink, MYscara, Emmy Eyebrows Intensive & jetset. Tevens is WimperXL distributeur en groothandel van deze merken.

  WimperXL heeft een nauwe samenwerking met andere bedrijven en doet ook aan eigen import. De producten worden geleverd in Nederland, België en Duitsland, en nu ook in Spanje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply