Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie lingerie is voor iedereen
  Rate this post

  Na een borstoperatie kan het voelen als een hele uitdaging om weer mooie passende lingerie of badmode te vinden. Advies van een goed opgeleide adviseuse die jou helpt om de juiste combinatie van een (deel)prothese met bijbehorende lingerie te vinden, zal eraan bijdragen dat je je zelfvertrouwen weer hervindt en ziet hoe prachtig je bent. Want het is echt waar: mooie lingerie is er voor iedereen!

  ‘Iedere vrouw is prachtig’
  In Tilburg vind je een speciaalzaak die in 1991 is opgericht door een vrouw die zelf ook geconfronteerd werd met borstkanker. Als geen ander kende zij het belang van goed advies voor een juiste borstprothese, protheselingerie en badmode. Zij kende de heftige gevoelens die erbij komen kijken als je als vrouw je lichaam zo ziet veranderen. Hierin vond zij haar passie: ‘Iedere vrouw is op haar manier prachtig en ik wil haar helpen haar zelfverzekerdheid weer terug te vinden, na alles wat ze heeft moeten meemaken. Ik wil deze vrouw weer laten stralen en blij in de spiegel laten kijken, gewoon omdat ze dat verdient.’ Martine Lingerie is er verder voor iedereen die waarde hecht aan een goed passende bh, van jong tot oud, en biedt alles tot aan bruidslingerie en corseletten.

  Ruim assortiment
  Martine Lingerie is dé specialist in Brabant en ver daarbuiten als het gaat om borstprotheses, deel-, hecht- en zwemprotheses, en werkt alleen met hoogwaardige leveranciers zoals Amoena en Anita. Een zeer ruim assortiment is op voorraad, waardoor je na het aanmeten deze ook gelijk kunt aanhouden. Ook als het gaat om lingerie en badmode is er keus uit zoveel kleuren en modellen, dat er zeker iets naar jouw wensen bij zal zitten en je de winkel weer stralend en tevreden kunt verlaten.

  Op afspraak
  Tijdens een afspraak met een van de acht gecertificeerde mammacare-adviseuses van Martine Lingerie wordt er ruim de tijd voor jou genomen. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt de gelegenheid om van alles door te passen, zodat je ontdekt wat er nu het beste bij je past. Vaak is het prettig om je partner of een vriendin mee te nemen, zodat het resultaat vanuit verschillende perspectieven bekeken kan worden. Er zijn geen verplichtingen: alles waar ze voor staan is jou een goed gevoel te bezorgen. Een afspraak maak je telefonisch of online via de webshop.

  Opening nieuw filiaal
  Om nóg beter bereikbaar te zijn voor klanten, opent Martine Lingerie op 30 september een vestiging in Baarle-Nassau, waar ook altijd een mammacare-adviseuse voor jou aanwezig is om je in een prachtige paskamer te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply