Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie, natuurlijke uitstraling
  Rate this post

  Botox® en fillers worden steeds populairder. Het aantal klinieken groeit en het aanbod van behandelingen wordt groter. Daarom is het belangrijk om voor een kliniek te kiezen die niet alleen veiligheid garandeert en de beste producten gebruikt, maar die tevens oog heeft voor wat er bij jouw gezicht past.

  Injectables kliniek Oud-Beijerland is verbonden aan Mondzorgkliniek Oud-Beijerland, een succesvolle praktijk waar mensen terechtkunnen voor complete tandheelkundige zorg. Met ruim 20.000 patiënten is de kliniek een begrip in de Hoeksche Waard en omstreken. Tandarts-implantoloog Maurice C. Pfeil en cosmetisch tandarts Witold B. Zuziak besloten hun kennis te vergroten en de praktijk uit te breiden. Sinds begin 2017 kun je er ook terecht voor filler- en Botox® behandelingen.

  Herkenbaar blijven
  ‘Onze mondzorgkliniek is de corebusiness’, zegt Zuziak. ‘Maar we wilden graag meer bieden. Onze drijfveer is mensen een goed gevoel geven over zichzelf. Twee jaar geleden ontstond het idee om als aanvulling op de praktijk een injectable-kliniek te starten. Het is buiten de mond, maar toch in het gezicht: dat sluit goed aan op onze expertise.’ Als tandarts ben je tenslotte niet alleen bezig met medische zaken. Ook de esthetische kant speelt een grote rol. ‘Naast de implantologie heb ik mij gespecialiseerd in esthetiek. Zowel in, als buiten de mond’, vertelt Pfeil. ‘Door middel van Botox® en fillers kunnen we mensen helpen om op subtiele wijze hun schoonheidsideaal te bereiken. We vinden het belangrijk dat mensen herkenbaar blijven.’
  De nadruk ligt dus op het bereiken van een natuurlijke uitstraling en het behouden van persoonlijke kenmerken. ‘Hoewel de meeste mensen over Botox® en fillers hebben gehoord, heerst er nog steeds de associatie met een overdreven strakgetrokken gezicht. Dat is jammer. Als de behandeling goed wordt uitgevoerd, kun je een grote verbetering bereiken, zonder dat het opvalt dat je iets hebt laten doen. Misschien krijg je de opmerking dat je er uitgerust uitziet, of vragen mensen of je iets met je haar hebt gedaan. Het gaat dus absoluut niet om rigoureuze veranderingen.’

  Doeleinden
  Waar zijn injectables en Botox® goed voor? ‘Naast beautyfication, zoals het opvullen van de lippen door middel van fillers, kunnen we ook het verouderingsproces van de huid afzwakken en vertragen door Botox® toe te passen’, legt Zuziak uit. ‘Zodoende kunnen we mensen een mooiere, vriendelijkere uitstraling geven. Maar het gaat niet alleen om esthetiek. Het is ook mogelijk om klachten als tandenknarsen, het klemmen van de kaken of migraine te verhelpen door middel van Botox®. Dat maakt het leven voor veel mensen een stuk draaglijker.’ In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de beste A-merken. Zowel de Botox® als fillers zijn dus veilig en worden op den duur volledig afgebroken door het lichaam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply