Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik heb die mooie open blik weer!’
  Rate this post

  Ik heb er altijd al goed uitgezien. Dat is iets waar je aan went. Het is je ‘wapen’ en je vriendin tegelijk. Toen ik ouder begon te worden, na mijn 40ste, merkte ik dat ik dingen soms niet meer zo goed ‘voor elkaar kreeg’ als voorheen. Dit kon een simpele businessdeal zijn, maar ook het contact met mannen verliep anders. Mijn relatie was op de klippen gelopen, en ik had het gevoel dat ik minder goed ‘in de markt’ lag dan voorheen. Minder aandacht waar ik stiekem zo ontzettend dol op was. Dat drukte op mij, alsof er iets van mij afgepakt was.

  En daar stond ik dan: voor de spiegel. Mijn spiegelbeeld gaf nog steeds een knappe vrouw weer, maar wel met slappe oogleden. Mijn ogen waren niet meer zo mooi zichtbaar als daarvoor. En als ik lachte, dan waren die kraaienpootjes wel héél goed zichtbaar. Dat was het moment dat ik voor het eerst begon na te denken of zoiets als een oogcorrectie misschien iets voor mij zou zijn. Want als ik mijn huid wat straktrok met mijn vingers, dan zag ik hoe het er eigenlijk moest uitzien!

  En nu? Ging ik die stap wagen om rond te kijken naar mogelijkheden? Dan is er waarschijnlijk geen weg meer terug. Maar nu ben ik niet helemaal tevreden met mijn uiterlijk, en ik ben nog maar 46 jaar! Ik heb nog een heel leven voor mij! Met deze insteek ging ik op zoek naar een kliniek. Ik zag dat TheBodyManager bij mij in de buurt zat. Op de website was enorm veel informatie te vinden over allerlei behandelingen. Maar er was direct een behandeling die mijn aandacht trok: PlexR.

  Ik besloot te bellen voor meer informatie. Het blijkt dat PlexR het meest effectieve alternatief is voor chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties, verwijdering van over­tollige huid, halsversteviging, wenkbrauw- en mondhoek­lifting en veel andere huid- en verouderingsproblemen.
  Verder vertelde de medewerkster mij dat de methode volledig veilig is en dat er geen hechtingen zijn die moeten helen, en ook komt er geen scalpel aan te pas. Dit gaf mij genoeg vertrouwen om een afspraak te maken!

  Een week later was het zover. De behandeling was een beetje spannend, maar de specialiste stelde mij helemaal gerust, en voor ik het wist, was de behandeling alweer klaar.

  Mijn kraaienpootjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, en ik heb die mooie open blik weer!
  De PlexR-behandeling heeft ervoor gezorgd dat mijn gezicht weer een stralende en jeugdige uitstraling heeft gekregen, én nog belangrijker: dat ik mij weer gelukkig voel met mezelf!

  – Dana (46)

  Direct zichtbaar resultaat
  Resultaten met PlexR-behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange­termijnvoordeel: een PlexR-ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in de nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de PlexR Plasma Soft Surgery behandeling.

  Toepassingen PlexR:
  – niet-chirurgische ooglidcorrectie
  – lifting van gezicht en lichaam
  – striae
  – (post-)acne
  – littekens
  – kraaienpootjes
  – zonne- en ouderdomsvlekken
  – rookrimpels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply