Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, verzorgde nagels
  Rate this post

  Ik ben sinds 2006 een gediplomeerde nagelstyliste. Je kunt bij mij terecht voor gel- en acrylnagels, manicure, gellak­behandelingen en nail art. Ik doe veel mee aan nagelwedstrijden, met name rond nail art, waar mijn passie ligt. Ook geef ik les in nagelstyling en nail art, wat ik met veel plezier doe.

  In de loop der jaren heb ik diverse trainingen en workshops gevolgd op het gebied van nagelstyling. Ik vind dit heel belangrijk, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Zo onderscheid ik mij ook van ongediplomeerde nagelstylistes. Omdat ons vak geen erkend beroep is, blijven wij last houden van mensen die zonder een gedegen opleiding nagelbehandelingen doen. Zij kunnen heel veel schade aan je nagels aanrichten omdat zij onhygiënisch werken, weinig of geen kennis hebben van de juiste technieken en producten en noem maar op… Laat je niet misleiden door lage ­prijzen, want dat kan je duur komen te staan!
  Ook nagelbijters zijn van harte welkom in mijn studio. Ik kan veel voor hen betekenen. Je hoeft je niet te schamen; maak gerust een afspraak en ik laat je zien wat de mogelijkheden zijn.
  Wil je geen kunstnagels, maar toch mooie, verzorgde nagels? Dan is gellak wel misschien iets voor jou. Gellak is er in diverse kleuren en blijft gegarandeerd 2 tot 3 weken zitten op de natuurlijke nagel. Deze behandeling is goed te combineren met een manicure.

  Kijk voor meer ­informatie en prijzen op mijn website!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply