Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, volle en lange wimpers…
  Rate this post

  Wil je mooie, volle en lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te ­brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. Een van de technieken is de ‘one-by-one techniek’. Hierbij worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, met behulp van een speciale lijm. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt.
  Door deze techniek zijn de wimperextensions nauwelijks van echt te onderscheiden en heb je een natuurlijke oogopslag. Het plaatsen van de extensions duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt ervoor terecht bij Beauty Salon Lyza.

  Groeicyclus
  De periode dat het blijft zitten hangt van je groeicyclus af. Maar in de meeste gevallen blijft het 2-4 weken zitten, waarna je kunt teruggaan naar Beauty Salon Lyza voor een ‘refill’. Wimperextensions zijn comfortabel en praktisch!

  De voordelen van wimperextensions:
  – ’s Ochtends en ’s avonds een mooie glamourlook
  – Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
  – Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig
  – Lengte, dikte en krul aangepast aan jouw wensen
  – Praktisch gewichtloos: je voelt de extensions niet zitten
  – Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  – Ideaal voor als je niet zoveel wimpers van jezelf hebt
  – Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

  Niet schadelijk
  Wimperextensions zijn níét schadelijk voor de eigen ­wimpers, mits ze op de juiste manier geplaatst worden. Het is dus belangrijk om niet zomaar wimperextensions te laten plaatsen voor een lage prijs, maar na te gaan of deze persoon ook de juiste opleiding heeft gevolgd. Bij Beauty Salon Lyza word je op een professionele manier geholpen.
  Het is belangrijk dat 24 uur voor de behandeling geen mascara meer op de wimpers zit, omdat de mascara en schoonmaakproducten van thuis de lijm van de extensions aantast, waardoor de extensions eerder uitvallen.
  Belangrijk voor het behoud van de extensions:
  – Geen mascara over de extensions aanbrengen, tenzij de mascara bij de wimperstylist vandaan komt (alleen van toepassing bij one-by-one).
  – Geen mascara over de 3D (Russian volume)-wimpers ­smeren. Hierdoor raakt het effect weg.
  – Geen schoonmaakproducten uit de winkel gebruiken, maar de producten van de wimperstylist.
  – Na de behandeling binnen 12 uur niet douchen.
  – De wimpers 1 of 2 keer per dag borstelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply