Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie volle wimpers, ook voor jou!
  Rate this post

  Wil je mooie, volle, lange, verleidelijke wimpers zonder extensions? Dan is semi-permanente mascara iets voor jou! LashCoat is geschikt voor iedere vrouw die houdt van mascara, van een naturel look tot de 3 laagjes ‘drama’-look.

  Schoonheidssalon FF NiX
  Martenastate 25, 7608 XT Almelo | telefoon 06-53893540 | info@ffnix.nl | www.ffnix.nl
  De LashCoat Semi Permanent Mascara is een mascara waarbij met een mengsel op basis van natuurlijke keratine je wimpers laagje voor laagje worden opgebouwd tot prachtige lange, volumineuze en verleidelijke wimpers. Dus zonder chemische lijmproducten! De behandeling maakt mascara of wimperverf overbodig, en het resultaat blijft wel 3 tot 4 weken zitten. Je hoeft dus niet meer elke dag je mascara te verwijderen. De duur hangt vooral af van de groeicyclus van de wimper, en die verschilt van persoon tot person. Je kunt ermee sporten, zwemmen, douchen, naar de sauna, kortom alles wat je normaal ook doet, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het uitloopt of gaat vlekken. Je loopt dus niet het risico op een ‘panda-look’.
  De behandeling duurt maar ongeveer 30 minuten, dus je kunt snel genieten van mooie, sexy, lange en volle wimpers die nog waterbestendig zijn ook!
  Omdat de uitvoering van de behandeling nauw luistert voor een mooi resultaat, kan deze behandeling alleen uitgevoerd worden door een professioneel getrainde schoonheidsspecialiste.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply