Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie, volle wimpers!
  Rate this post

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een C- of D-krul, waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Ik werk uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn en gewichtsloos zijn. Veel praktijken werken met synthetische wimpers, maar ik werk met mooie, echte zijden / kasjmier wimpers, waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!

  Houdbaarheid wimpers
  Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de 2 maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 maand tot 3 maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik om iedere 2 tot 3 weken een opvulbehandeling te ondergaan. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, een trouwerij hebt of een feestje enzovoort.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply