Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie wenkbrauwen ondanks chemotherapie
  Rate this post

  Eén van de vele onwenselijke bijkomstigheden van (borst)kanker is dat je te maken kunt krijgen met haaruitval als gevolg van chemotherapie. Je verliest hierbij helaas niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen. Hoewel je van binnen ziek bent, wil je er van buiten natuurlijk wel zo goed mogelijk blijven uitzien.

  Medische permanente make-up biedt de mogelijkheid om je wenkbrauwen, en dus een goede mimiek, te blijven behouden. Bij deze methode wordt er door middel van een aantal kleine naaldjes een huidvriendelijk kleurpigment voorzichtig in de huid geplaatst. Hiermee kunnen de wenkbrauwen aangevuld worden, of compleet gepigmenteerd worden. Na verloop van tijd vervaagt de permanente make-up geleidelijk. Normaal gesproken wordt de permanente make-up opgefrist, maar wanneer je klaar bent met je chemokuur, kun je er ook voor kiezen om het verder te laten vervagen, zodat je natuurlijke wenkbrauw er weer netjes overheen kan groeien.

  Vorm, kleur en hoogte
  Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden je wensen besproken en krijg je uitgebreid persoonlijk advies. Vervolgens worden de wenkbrauwen getekend in de vorm die voldoet aan de wens of de vorm van het gezicht. Ga je akkoord, dan worden de wenkbrauwen in twee behandelingen gepigmenteerd, waarbij de vorm en de kleur opgebouwd worden. Geadviseerd wordt om de eerste behandeling te laten doen voordat je eigen wenkbrauwen uitvallen. De permanente make-up heeft dan precies dezelfde vorm en hoogte als jouw eigen wenkbrauwen. Maar het is ook mogelijk dit pas te doen ná de chemotherapie. Laat je hierover adviseren.

  Specialist in permanente make-up
  IMPRESSS behoort al meer dan 15 jaar tot de beste permanente make-up instituten in Nederland. Het instituut werkt ook samen met diverse ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland voor behandelingen met permanente make-up gerelateerd aan een medische oorzaak, zoals alopecia en chemotherapie. IMPRESSS is uiteraard GGD-gecertificeerd. Jaarlijks kiezen meer dan 5000 dames voor de wenkbrauwen van IMPRESSS.

  ‘Je ziet geen verschil’
  Ik ben zó blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Door chemokuren had ik niet heel veel meer over. Je ziet geen verschil met echte wenkbrauwen. Top gedaan! – Audrey

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply