Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooier en slanker figuur
  Rate this post

  Heb je in de afgelopen tijd al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? Hoe krijg je nou die centimeters omvang er weer af? Met Infra Slim Body Countouring!

  Hoe gaat het in zijn werk? Met Infra Slim Body Countouring worden de zones opgewarmd waar het vetweefsel zit. Door de warmte wordt je stofwisseling gestimuleerd en wordt je lichaam gezuiverd, waardoor je meer dan 1200 kCalorieën verliest in één behandeling. Deze methode wordt dan ook met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies, omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Bovendien werkt deze methode tegen vet­kussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het resultaat zie en voel je na elke beurt en het is blijvend!

  Soepele spieren en gewrichten
  De Infra Slim Body Contouring werkt met infrarood. De warmte dringt diep in de huid door en herstelt op een natuurlijke manier de stofwisseling en vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie.
  Door de methode worden 1200 kCalorieën in 1 uur verbrand en worden vetten sneller afgebouwd. De warmte bevordert verder de ontspanning van de spieren en maakt deze spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Infra Slim Body Contouring doet dus van alles in één ­behandeling en is dus goed voor je gezondheid.

  Fit en gezond
  Infra Slim Body Contouring bevordert de bloeddoorstroming en verwijdert blokkeringen, waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding ervan naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt om pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling voel je je fitter! Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie.

  Een losse behandeling met Infra Slim Body Contouring kost € 70,-. Een kuur van 6 behandelingen kost, als je vooruit­betaalt, € 400,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply