Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooier & frisser uiterlijk laat je weer stralen!
  Rate this post

  Stoor je je aan jouw rimpels of heb je bijvoorbeeld last van een sterke frons? Je kunt er wat aan laten doen!

  De mobiele huidtherapeut werkt sinds kort samen met een deskundige en professionele cosmetisch arts. Naast de (para)medische gelaatsbehandelingen die wij als huidtherapeuten bieden, is dit een waardevolle aanvulling voor mensen die op een andere manier hun uiterlijk willen verbeteren of verfraaien. Rimpelbehandelingen met injectables (bijvoorbeeld Botox) en fillers bieden een goede oplossing om je frisse uitstraling terug te krijgen.

  Behandelingen met Botox
  Botox (Botuline toxine) wordt binnen de cosmetische geneeskunde veel toegepast. Het voornaamste doel van de behandeling is om de mimische spieren, de spiertjes in het gelaat die voor de gelaatsuitdrukkingen zorgen, te helpen ontspannen. Hierdoor trekt de bovenliggende huid glad. Het effect is na enkele dagen zichtbaar en duurt drie tot zes maanden. Daarna kan de behandeling herhaald worden, met een vaak langduriger resultaat. Dit is onder andere goed geschikt voor bijvoorbeeld kraaienpootjes en fronsrimpel(s).

  Behandelingen met fillers
  Fillers worden daarentegen gebruikt om rimpels op te vullen, volumeverlies tegen te gaan en lippen op te vullen. Vooral de rimpels die ontstaan door een vermindering aan onderhuids bind- en vetweefsel, zijn uitermate geschikt voor deze behandeling. Je kunt hierbij denken aan de wallen onder de ogen, de zogenaamde ‘marionetlijnen’ onder de mond, de neuslippenplooi enzvoort. Fillers net onder de huidoppervlakte zorgen ervoor dat rimpels minder diep worden, plooien minder streng, lippen voller en littekens minder zichtbaar. De verbetering is direct te zien.

  Advies
  De huidtherapeut kan je goed adviseren over hoe je jouw huid voor en/of na behandeling bij de cosmetisch arts kunt verzorgen. Onder andere met behulp van juiste huidverzorging voor thuis om de huid in goede conditie te brengen óf te houden, maar daarnaast bijvoorbeeld ook met behandelingen met de DermaPen, peelingen of microdermabrasie.

  Voor meer informatie over de mogelijkheden bij de ­cosmetisch arts kun je contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply